Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν πιστευω ρε παιδια, αφου τρεχει νεο κωδικα, δε μπορει να θυμαται τον παλιο!!! εκτος αν δημιουργει νεο

αρχειο για την ΜΕ και τρεχει το νεο σε καθε νεο save, ενω το παλιο τρεχει το παλιο αρχειο της ΜΕ. Αυτο πρεπει να μας το πει

η εταιρεια. Εγω ετσι και αλλιως θα ξεκινησω νεο game για πρωτη φορα απο τοτε που παιζω FM γιατι στο πρωτο

η εντελως απαραδεκτη ΜΕ με κατεστρεψε σε ΟΛΑ.

για δοκιμασε νεο game διοτι σε μενα με save Που περασα απο πανω το Patch εβλεπα τα ιδια ακομα κ αν πηγαινα να κοροιδεψω τον εαυτο μου . Οταν ξεκινησα νεο παιχνιδι ηταν οντως νεο παιχνιδι κ στην κινηση των παιχτων ,στο μαρκαρισμα κ στα τακλιν . Επισης φανταζεσαι να σου ελεγε η εταιρια καθε λιγο κ λιγακι μεχριον αφτιαξει το παιχνιδι ξεκινα το απο την αρχη ? δεν φανταζεσαι τι θα γινοταν ...εγω γιαυτο τοσα χρονια που το παιζω απο την αμιγκα να φανταστεις περιμενω κ μολις σταθεροποιηθει παντα ξεκιναω καινουργιο παιχνιδι . Να σαι σιγουροος πως σε παλαιοτερα fm που δεν υπηραχνα πολλα προβληματα με την Me οταν κανανε αλλαγες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 764
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι καταλαβα απλα μου φαινεται κουφο. Παντως μετα το προτελευταιο patch που ειχα δοκιμασει ειχα δει αλλαγη στην απεικονιση,καποια τακλιν κτλ απλα δεν μπορω να ξερω αν λειτουργησε 100% σωστα η πολυ λιγοτερο. Ετσι και αλλιως θα ξεκινησω νεο save οποτε

θα δω με απολυτη βεβαιοτητα πλεον. Αυτο που με τρομαζει ειναι να ξεκινησω τωρα το neo game και το επομενο patch να εχει

πολυ σημαντικες διορθωσεις που δε θα τις βλεπω αν ισχυει αυτο... (δεν παιζει να ξεκινησω 2η φορα απο την αρχη!)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι και τα εξτρα αρχεία που δινουν τοσα χρονια , τους αξιζουν συγχαρητηρια και γι αυτο ! και για την ελληνικη περιγραφη που κανανε εδω και 2-3 χρονια :) Γενικα ειναι αξιέπαινοι :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Επιτέλους κάποιες ουσιαστικές βελτιώσεις στο παιχνίδι, με την επερχόμενη "ειδική" ελληνική έκδοση του FM2015 :D

 

 

Ειδική ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει για το Football Manager 2015, κάτι που θα ανακοινωθεί προσεχώς από την SI.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η εταιρεία μετά την προσθήκη της ελληνικής γλώσσας στο FM2014, θέλησε να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον ρεαλισμό στα ελληνικά πρωταθλήματα προσθέτοντας ένα greek mode στο Football Manager 2015 που θα περιλαμβάνει:

  • Πάμε Στοίχημα. Ίο, ίο, ίο, τώρα και στο FM. Πόνταρε στο παιχνίδι της ομάδας σου ή και άλλων ομάδων.
  • Συνομίλησε με τον διαιτητή. Δεν σου άρεσε κάποια απόφαση του ρεφ; Τώρα θα σου δίνεται μία πληθώρα επιλογών για interaction με τον άρχοντα του αγώνα, από μπούκα στα αποδυτήρια του ρεφ, εκτόξευση ύβρεων μέχρι απλές ήπιες διαμαρτυρίες.
  • Νέα attributes σε παίκτες και staff. Προστίθεται το χαρακτηριστικό “opadiliki”, όσο πιο υψηλό τόσο πιο συχνές δηλώσεις λατρείας προς τον υπέροχο λαό θα κάνει ο παίκτης και ψευτοτσαμπουκάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, προστίθεται το attribute “grafikes anakoinwseis” προς τιμήν του προέδρου ακριτικής επαρχιακής ομάδας. Το attribute αυτό θα το έχει μόνο αυτός στον υψηλότερο βαθμό (20). Εννοείται ότι θα εκδίδονται ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων.
  • Περιορισμός στις θυγατρικές ομάδες. Μπορείς πλέον να έχεις μόνο μέχρι 15 θυγατρικές ομάδες στην ίδια κατηγορία. Αυξάνεται το όριο στο ρόστερ, πλέον όσοι αναλαμβάνουν τον Ολυμπιακό θα μπορούν να έχουν μέχρι 500 συμβόλαια παικτών.
  • Οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας τις τελευταίες αγωνιστικές ανεβάζουν αυτόματα +20 πόντους το current ability των παικτών τους για να διορθωθεί αυτό το bug της πραγματικότητας.
  • Καταργούνται τα “καλύτερα γκολ της αγωνιστικής” και αντικαθίστανται από τις κυριότερες αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.
  • Μετά από άσχημο αποτέλεσμα σε ντέρμπι θα σας δίνεται η επιλογή να στείλετε τους παίκτες σας σπίτια τους κατ’ευθείαν ή να ρισκάρετε να γυρίσουν στο προπονητικό κέντρο όπου θα υπάρχει περίπτωση να τους περιμένουν αγανακτισμένοι οπαδοί.
  • Πλέον έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα π.χ. να τον πιάσετε διακριτικά από τον λαιμό.
  • Αν καταχρεώσετε την ομάδα σας με παλτά και καταφέρετε να μην σας διώξουν, ως επιβράβευση σας δίνεται η δυνατότητα να εξυγιάνετε την ομάδα σας μέσα από μία επιλογή άρθρων που θα σας σβήσουν τα περισσότερα χρέη.
  • Είσαι προπονητής στην ελληνική Football League και έχεις ξεμείνει από χρήματα; Βάλε αγγελία ότι ψάχνεις για ποδοσφαιριστές που θα πληρώσουν για να παίξουν στην ομάδα. Θα έρθουν μαζί σου σε επικοινωνία αρκετοί πατεράδες φερέλπιδων ποδοσφαιριστών που θα σου προσφέρουν αξιοσέβαστα χρηματικά ποσά.
  • Συμμετοχή εξέδρας. Πλέον η εξέδρα δεν είναι απλά γραφικά που απλώς κάθονται και παρακολουθούν τον αγώνα. Μπουκάλια, κέρματα, κινητά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε υπάρχει περίπτωση να εκτοξευτεί στον αγωνιστικό χώρο. Extra bonus σε μικρά γήπεδα, φτυσιές στους παίκτες που εκτελούν τα κόρνερ

(από http://www.fmgreece.gr/columns/sigames-news/greek-mode-football-manager-2015/)

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους κάποιες ουσιαστικές βελτιώσεις στο παιχνίδι, με την επερχόμενη "ειδική" ελληνική έκδοση του FM2015 :D

Πρωτη Απριλιου???Οκ...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια μια ερωτησουλα...Πως κανω θυγατρικες ομαδες ;

 

Αν θυμάμαι μιλάς με την διοίκηση και τους προτείνεις να βρούνε μια θυγατρική και μετά από λίγο καιρό σου έρχονται 2-3 ομάδες που από αυτές επιλέγεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θυμάμαι μιλάς με την διοίκηση και τους προτείνεις να βρούνε μια θυγατρική και μετά από λίγο καιρό σου έρχονται 2-3 ομάδες που από αυτές επιλέγεις.

Το εκανα αυτο και μου λενε δεν χρειαζομαστε κατι τετοιο κλπ. Γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καποια αλλη λυση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

Κατ' αρχάς το παιχνίδι τέλος. Δεν θα ξαναβγεί άλλο Fifa Manager.

Θέλω όμως μια βοήθεια.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως δηλώνω παίκτες? Έχω φάει όλο το internet και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα και έχω το 90% των παικτών λέει αδήλωτους. Δεν με ρώτησε ΠΟΤΕ ποιους και πόσους να δηλώσει η να επιλέξει.

Η μόνη δήλωση που έχω κάνει είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που δήλωσα κάποιους παίκτες όταν ξεκίνησε.

Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.

BTW Go Go Basel Go...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...