Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

:?ΜΟΝΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 GRIFFIN23

GRIFFIN23

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 μηνύματα

Δημοσίευση 20 August 2003 - 03:22 PM

εχω το εξης προβλημα.εχω γραψει ενα βιντεο σε βιντεοκαμερα :lol: :lol: και θελω να το περασω στον υπολογιστη και μετα να κανω μονταζ. να κοψω και να ξαναενοσω κομματια του.επισης αν υπαρχει και δυνατοτητα να προστηεσω ηχο οπως μουσικη και κατι μπιπ σε κατι βρισιδια :oops: :oops:
αν ξερει κανεις καποιο καλο προγραμμα ας μου πει!
((μην ειναι και κανενα τρελλο επαγγελματικο για στουντιο :shock:))


:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ad Bot

Ad Bot

#2 DJ316

DJ316

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 μηνύματα

Δημοσίευση 20 August 2003 - 09:55 PM

Pinnacle Studio 8

Τα κάνει όλα τα παραπάνω πολύ εύκολα.
Αν η βιντεοκάμερα είναι ψηφιακή τότε δεν θα αντιμετοπίσεις κανένα πρόβλημα. Πρωσοπικά στο αναλογικό βίντεο έχω αντιμετοπίσει κάποια κολλήματα -βλέπε πρόσφατο μου post- αλλά σίγουρα είναι bugs που δεν έχω βρει ακόμα τη λύση.

#3 Challenger

Challenger

    Senior Member

  • Members
  • 700 μηνύματα

Δημοσίευση 20 August 2003 - 10:13 PM

Pinnacle Studio 8

Τα κάνει όλα τα παραπάνω πολύ εύκολα.
Αν η βιντεοκάμερα είναι ψηφιακή τότε δεν θα αντιμετοπίσεις κανένα πρόβλημα. Πρωσοπικά στο αναλογικό βίντεο έχω αντιμετοπίσει κάποια κολλήματα -βλέπε πρόσφατο μου post- αλλά σίγουρα είναι bugs που δεν έχω βρει ακόμα τη λύση.


κολλήματα κατά την επεξεργασία του αναλογικού βίντεο είχες? Εγώ ειχα απιστευτα προβλήματα και κολλήματα με αυτό το πρόγραμμα

#4 OXTROS

OXTROS

    Senior Member

  • Members
  • 794 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 02:06 AM

Pantos einai ena poly kalo programa gia arxarious sto montaz !!!! Sta dika moy XP No problem me thn ekdosh 8.6

#5 kernel

kernel

    Senior Member

  • Members
  • 496 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 02:35 AM

Adobe Premiere
einai akrivos gia teties douleies(montaz) boreis na pros8eseis ypotitlous+++
vevea einai epagelmatiko :lol:

#6 Dragoneti2

Dragoneti2

    Senior Member

  • Members
  • 109 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 03:57 AM

To Pinnacle studio 8 ειναι αστα να πανε σε θεματα σταθεροτητας! Το χρησιμοποιουσε ο πατερας μου για να περναει αναλογικο βιντεο και να το επεξεργαζεται και συνεχεια κολλαγε (και μαλιστα σε ενα pc με τα απολυτως απαραιτητα σε θεματα software και μπολικη δυναμη)! Τωρα μαθαινει το Premiere και αν και δυσκολο στη αρχη ειναι κορυφαιο! Το συνηστω!

#7 3DViRuS

3DViRuS

    Senior Member

  • Members
  • 1121 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 05:43 AM

premiere kai pali premiere einai poli stathero pou lete.....pistepse me xero....to liono kathe mera....
fisika panta ola trone ta problimata tous alla apo osa exo dei einai to best

exisou axiologo einai kai to vegas.....to monadiko me real time rendering....

#8 DJ316

DJ316

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 09:14 AM

Pinnacle Studio 8

Τα κάνει όλα τα παραπάνω πολύ εύκολα.
Αν η βιντεοκάμερα είναι ψηφιακή τότε δεν θα αντιμετοπίσεις κανένα πρόβλημα. Πρωσοπικά στο αναλογικό βίντεο έχω αντιμετοπίσει κάποια κολλήματα -βλέπε πρόσφατο μου post- αλλά σίγουρα είναι bugs που δεν έχω βρει ακόμα τη λύση.


κολλήματα κατά την επεξεργασία του αναλογικού βίντεο είχες? Εγώ ειχα απιστευτα προβλήματα και κολλήματα με αυτό το πρόγραμμα



Οχι κατά την επεξεργασία, αλλά κατά το capture από VHR. Σε όλα τα άλλα (μοντάζ, προσθήκη μενού & υπότιτλων, προσθήκη μουσικής, εφε κτλ) μου δουλεύει άψογα.

#9 ikosto

ikosto

    Senior Member

  • Members
  • 140 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 10:57 AM

re paidia exei to premiere kana plug-in wste na mporei na sou xwrisei to video pou kanei capture se skhnes opws kanei to studio ???To exw psilopsa3ei alla de mporesa na brw tipota.

#10 GRIFFIN23

GRIFFIN23

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 μηνύματα

Δημοσίευση 21 August 2003 - 12:25 PM

eftharisto poli gia tis protasis :D :D

tora katebazo to Pinnacle Studio 8 gia na prospathiso afou apo camera thelo na metafero.kai an antimetopiso problima tha katafigo sto adobe premiere!

thanks !!!!!

#11 Mks

Mks

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 μηνύματα

Δημοσίευση 24 August 2003 - 12:32 PM

Exo analogiki camera. Me to Premiere royfao to video "ATOFIO" kai meta me to Vegas (www.sonicfoundry.com) to epexergazome. Eimai polli eyxaristimenos. Exo winXP Pro me mia kolokarta Pinnacle pctv cpu P4 kai mnimi 256mb (an se endiaferoyn kai ayta). Apla na exeis kanei kai toys diskoys sou NTFS giati me FAT32 soy royfaei mono kapoia MB apo to video kai oxi olo.Eno me to NTFS sto royfaei olo.
Filika Mks

#12 kastom

kastom

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 μηνύματα

Δημοσίευση 24 August 2003 - 04:50 PM

ενα αλλο καλο προγραμμα για μονταζ ειναι και τα avid express 3.5 για xp και το 3 για τα 2000 ειναι επαγελματικο σχετικα προγραμμα(το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι επαγγελματιες στην αγορα) με firewire piro κανει remote την καμερα και την χειριζεται σαν βιντεο εχει τιτλεζα και αρκετα εφε. Η επομενη λυση ειναι το πρεμιερ και η επομενη το after effect και τα δυο της adobe.