Προς το περιεχόμενο

Σύγκρουση ιατρικών διαγνώσεων: Δικαιολογημένη στα ανθρώπινα πλαίσια, αποτέλεσμα ασχετοσύνης ή οικονομ. συμφέροντος ή σύγκρουσης ειδικοτήτων?


funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63905536

 

Άρθρο σχετικό με το θέμα.

 

Όχι και τόσο σχετικό μιας και στην δική μου περίπτωση οι ενδείξεις μας οδηγούν πως δεν πρόκειται για ιατρικό λάθος αλλά για καθαρό δόλο που εμπεριέχει και ρίσκο για την υγεία μου με σκοπό το κέρδος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιατρικα λαθη ειναι κ η λαθος αντιμετωπιση των γιατρων ειτε απο επιστημονικη ανεπαρκεια ειτε με επειδη υπαρχει δολος.ενδεικτικα αναφερω τις καισαρικες στην ελλαδα οι οποιες ξεπερνανε αν θυμαμαι καλα το 70% εκει που σε αλλες χωρες ειναι το 30.φταινε ο εγκυες που νομιζουν οτι ειναι καλυτερα,χωρις επιπλοκες,ανωδυνα κτλ κτλ κ ο γιατρος που τα τσεπωνει...κανεις δεν αναφερει επιπλοκες κ τα σχετικα γιαυτο καταληγουμε στα πολυ ενδιαφεροντα στατιστικα του παραπανω πινακα.αυτο ειναι ενα τρανταχτο παραδειγμα αρρωστημενης αντιληψης-παραπληροφορησης-επιβαρυνσης συστηματος υγειας κ γενικοτερα αντικατοπτριζει πληρως την αποδομηση της υγειας στην ελλαδα!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

1ον: η ύπαρξη ραγάδας υποδηλώνει χρόνια δυσκοιλιότητα(ραγάδα = τραυματισμός κατά το πέρασμα των κοπράνων)

2ον: για να χρειάζονται χειρουργέιο οι αιμορροίδες πρέπει να είναι 3ου ή 4ου βαθμού..αλλιώς το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί και συντηρητικά

συμπέρασμα : αν προκειται για εκσεσημασμενες αιμορροιδες, τοτε χειρουργειο ( υπαρχουν πολλες επιλογες αντιμετώπισης και εκει)

                        αν όχι , φαρμακευτικη αντιμετωπιση και ταυτοχρονα αντιμετωπιση και της δυσκοιλιοτητας


lenara δεν χρειαζεται να φοβασαι σε καμια περιπτωση..αν δεν το ελυσες το προβλημα σου, θα χαρω να απαντησω σε οτι τυχον αποριες εχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...