Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Προβλημα με Google Chrome


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 11:51 AM

Καλημερα ειχα mozilla και επειδη ειχα καποια προβληματα του στυλ οτι ανοιγε στα ξαφνικα και με πεταγε σε σελιδα,τον εσβησα και εβαλα το google chrome..

παρατηρησα ομως οτι και σε αυτον μου ανοιγει σε συγκεκριμενη σελιδα στο ακυρο(παρολο που ειχα και στον firefox το adblocks) και δεν φτανει αυτο αν μπω μεσω του google chrome σε οποιαδηποτε σελιδα που δεν ειναι bookmark μου εμφανιζει αυτο..

κανεις καμια ιδεα;

 

syur.png



#2 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 13366 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 02 November 2013 - 12:41 PM

Μηπως εχεις αρπάξει κανα spyware ?

Για κανε απο safe mode ενα scan με malwarebytes και superantispyware



Ad Bot

Ad Bot

#3 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 12:50 PM

οκ! θα το κανω και θα ενημερωσω


αλλα το θεμα ειναι πως μονο απο το google chrome παιρνω αυτο το μνμ

σε firefox και internet explorer μπαινω σε οποια σελιδα ναναι και ας μην ειναι στα bookmarks μου



#4 arc

arc

    Senior Member

  • Members
  • 1904 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 12:54 PM

Δες την ημερομηνία στον υπολογιστή σου, είναι σωστή;

 

Επισης δοκίμασε να μπεις στο https://www.google.com (με S στο http) και πες μας αν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ S παραμένει στο https

 

Τέλος μπες στο https://www.google.com με firefox και internet exploer και πες μας αν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ S παραμένει στο https



#5 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 01:29 PM

lpn με safe mode δεν μπορω να ανοιξω το προγραμμα για τα malwarebytes και superantispyware αλλα ουτε και κανονικα οταν μπαινω σε windows,

με το s δεν μπαινει στο google chrome..

με firefox/explorer ειπα δεν εχω καποιο θεμα,το μονο που ειχα στον firefox οτι με πεταγε σε σελιδες στο ακυρο



#6 arc

arc

    Senior Member

  • Members
  • 1904 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 01:51 PM

Είδα τι είπες για firefox/explo αλλα κάνε τη δοκιμή που σου ειπα και με τους τρεις browser.

 

Αν και στους τρεις εχεις το ιδιο προβλημα, τοτε κάποιος ή κάποιο πρόγραμμα sniffαρει το δίκτυο σου. Αν στο κάνει μονο στον chrome είναι αλλο θέμα. Τέλος αν δεν μπορεις να ανοιξεις malwarebytes και sup/ware τοτε μαλλον εχεις κολλήσει καποιο ιο που δεν σου επιτρεπει να τα τρέξεις (για να μην τον βγάλεις). Αν ισχύει το τελευταίο χρειαζεσαι κάποιο live cd antivirus που τρέχει εκτός windows και καθαρίζει τον υπολογιστή. 

 

Η ημερομηνία του υπολογιστή σου είναι σωστή;



#7 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 02:17 PM

το εκανα φιλε μου και μπαινει κανονικα παρα μονο στο google chrome δεν γινετια

κατεβασα το malware kai super απο πειρατικο καραβι με τν κορδελα κανω το σκαν μεχρι τωρα εχω 2 trojans 1 malware..

θα ζησω ; :P


ναι η ημερομηνια μου κανονικα ειναι



#8 arc

arc

    Senior Member

  • Members
  • 1904 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 02:26 PM

Αφου στο κάνει μόνο στον chrome τοτε είναι κάποιο περιεργο trojan ή κάποιο plugin του chrome ή κάποια δυσλειτουργεία του chrome. Προσωπικά θα δοκίμαζα απευθείας ολοκληρωτική αφαίρεση και επανεγκατάσταση του chrome

 

To malwarebytes δεν χρειάζονταν να το πάρεις απο το θείο (πιθανόν με κάποιο μολυσμένο crack) γιατί η δωρεαν εκδοση από την επισημη ιστοσελίδα κάνει την ίδια δουλειά για την περιπτωση που το χρειάζεσαι. 

 

Τα 3 πραγματα που βρήκε καλό ειναι να τα διαολοστείλεις ακόμα κι αν δεν εχουν σχέση με το πρόβλημα σου. 

 

Σε καθε περιπτωση μάλλον θα ζήσεις.



#9 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 02:37 PM

κιομως τα αφαιρεσαι και παλι με πετα σε σελιδα που αναφερεται περι download+antimalware και ξαφνικα αλλαζει η σελιδα και με πετα σε διαφημιστικο σε στυλ παιξε εδω να κερδισεις..

εκτος αυτου στα bookmarks αντι να μου εμφανιζει τα εικονιδιακα απο το ινσομνια για παραδειγμα δεν μου το εμφανιζει



#10 arc

arc

    Senior Member

  • Members
  • 1904 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 02:42 PM

Επανεκκίνηση και νεος έλεγχο ΧΩΡΙΣ να είσαι συνδεμένος στο διαδίκτυο.

 

Ολοκληρωτική αφαίρεση και επανεγκατασταση του chrome;

 

Επισης μήπως τα διαφημιστικά στα πετάει οταν πας σε κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα; Μήπως τελικά δεν εχεις trojan που είναι σχετικό με το πρόβλημα σου αλλά κάποια ιστοσελίδα που μπαίνεις σου πετάει διαφημιστικά;



#11 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 02:50 PM

ξανακανα ελεγχο αλλα παλι μου βρισκει malware και βασικα μια καταχωρηση μητρωου στα windows (registry)

το οποιο οσες φορες πατησω για καθαρισμο παλι σε νεο σκαν το βρισκει..

το chrome το εβγαλα εντελως!

οσον αφορα τα διαφημηστικα δεν τα πετα παντα και οχι δν μπαινω σε συγκεκριμενη σελιδα,εξαλου εχω και το adblocks

 

κοιτα στα περισσοτερα σιτες που μου τα βγαζει

bfdo.png



#12 arc

arc

    Senior Member

  • Members
  • 1904 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 03:05 PM

Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το malware που σου βγάζει. Δώσε την πλήρη ονομασία και την καταχώρηση του registry. 

 

Αυτό που δείχνεις παραπάνω είναι ads injection και δεν εχει σχέση με το αν εχεις ή όχι το adsblock. Κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή σου (ίσως να μην είναι καν malware) ή στους browser σου κάνει injection διαφημίσεις. Έχεις κάποιο περιεργο πρόγραμμα που τρέχει με την έναρξη; Επισης μήπως έχεις κάποιο toolbar; Τέλος δες στις ρυθμίσεις σύνδεσης (internet explorer ή windows -  το ίδιο είναι) αν εχεις κάποιο proxy και αν ναι ποιον


UPDATE: Εχεις μολυνθεί με το monstermarketplace. Δεν πρόσεξες σε κάποια εγκατασταση.

οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης

http://virusremovalh...of-monster.html



#13 euxoulhs

euxoulhs

    Senior Member

  • Members
  • 835 μηνύματα
  • LocationLucifer's World

Δημοσίευση 02 November 2013 - 03:05 PM

αυτο ειναι

 

Malware.Trace
    (x86) HKU\S-1-5-21-2440948490-2315596189-3785530676-1001\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINLOGON#SHELL

 

και αν κανω δεξι κλικ για να μπω εκει που βρισκεται παει να ανοιξει και κλεινει..



#14 arc

arc

    Senior Member

  • Members
  • 1904 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 03:06 PM

επειδη γραφαμε μαζί δες πάλι το update στο μηνυμα 12



#15 thomasG4

thomasG4

    Senior Member

  • Members
  • 1235 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 03:08 PM

Είναι καθαρά θέμα malware. To είχε ένα pc ένος φίλου μου για αρκετό καιρό. Κάνε scan σε safe mode με Spybot Search and Destroy και deep scan επίσης σε safe mode με το Emsisoft Emergency Kit. Mην ξεχάσεις πρώτα να το κάνεις update οπότε κατέβασε το καντο update και μετά μπες safe mode και κάνε scan. Επίσης και ένα scan με το AdwCleaner δεν θα έβλαπτε.