Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Οταν κατεβαζω δεν μου ανοιγει σελιδες .!!!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
36 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 06:40 PM

Καλησπέρα και Χρονια Πολλα. :D

Εδώ και 10 μερες στου Ζωγραφου αντιμετωπίζω με την VDSL 50αρα μου του ΟΤΕ , το εξης πολύ παραξενο πρόβλημα.

 

Όταν κατεβαζω (μεγαλα αρχεια ) ο INTERNET EXPLORER , δεν μου ανοιγει καμια σελιδα.

Και σε win 7 και σε 8.1.

 

Δηλωσα βλαβη , ηρθαν από τον ΟΤΕ , και μου ειπαν ότι δεν εχει κανενα πρόβλημα η γραμμη μου αλλα φταιει ο υπολογιστης μου. :lol:

 

Εχω βαλει ΑΛΛΟΝ υπολογιστη πανω στο ZTE router του ΟΤΕ και μου κανει παλι τα ιδια. :cry:

 

Καμια ιδεα βρε παιδια ??



Ad Bot

Ad Bot

#2 parasaser

parasaser

    Senior Member

  • Members
  • 1553 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 07:05 PM

με τον internet explorer λογικό είναι να σου κάνει τα ιδια

βάλε τον firefox και πες μας εντυπώσεις!



#3 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 07:09 PM

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου , αλλα δυσκολεύομαι να την καταλαβω.
Τι πρόβλημα εχει ο ΙΕ ??

#4 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 16506 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 26 December 2013 - 07:10 PM

Κοιτα αν σου τρώνε τα download torrent πχ ολη την σύνδεση λογικο ειναι να μην σου ανοίγει τιποτα οση ωρα κατεβάζει , γιατι φαντάζομαι οτι οταν σταματας τα download ολα ειναι μια χαρά



#5 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 07:36 PM

Δεν κατεβαζω από torrents , αλλα με jdownloader από τα γνωστα sites.

 

Το περιεργο είναι ότι μεχρι πριν από 10 μερες όλα ηταν ρολοι.

 

ναι όταν σταματω να κατεβαζω , ανοιγει ξανα σελιδες.

 

Μου βγαζει μυνημα ότι δεν βρισκει τον dns server.



#6 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 16506 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 26 December 2013 - 07:51 PM

Και με jdownloader να κατεβάζεις απο οπουδήποτε αν σου τρώει την σύνδεση λογικό ειναι να μην ανοίγει τιποτα και αφου λες οτι στο κανει και σε αλλο pc , δες λιγο οταν κατεβάζεις με ποσο σου κατεβάζει



#7 thomasG4

thomasG4

    Senior Member

  • Members
  • 1529 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 08:05 PM

Μείωσε τον αριθμό των connections στο JDownloader.



#8 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 08:06 PM

κατεβαζω με 6 mb/s δηλαδή το max της 50αρας.

Αλλα ξαναλεω δεν ειχα πρόβλημα μεχρι πριν από 10 μερες.

 

και αυτό με τον dns server που δεν βρισκει όταν δεν ανοιγει τις σελιδες τι είναι ?


Μείωσε τον αριθμό των connections στο JDownloader.


Το εχω στα default (2 connections).

#9 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 16506 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 26 December 2013 - 08:08 PM

Ετσι απλα ο dns server ειναι ο υπεύθυνος για να ανοίγουν οι σελίδες αφου σου τρώει ολη την σύνδεση δεν υπάρχει επικοινωνία και ετσι δεν ανοίγουν , στο λεω γιατι και εμενα το ιδιο κανει οταν κατεβάζω με το full , βασικα δοκίμασε κατι αλλο δες αν μπορεις στον jdownload να ορίσεις πχ να σου κατεβάζει με 3mb/s η 2 η 4 και δες εκει αν σου ανοίγουν οι σελίδες που δεν θα χρησιμοποιεις το 100%



#10 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 08:22 PM

Ετσι απλα ο dns server ειναι ο υπεύθυνος για να ανοίγουν οι σελίδες αφου σου τρώει ολη την σύνδεση δεν υπάρχει επικοινωνία και ετσι δεν ανοίγουν , στο λεω γιατι και εμενα το ιδιο κανει οταν κατεβάζω με το full , βασικα δοκίμασε κατι αλλο δες αν μπορεις στον jdownload να ορίσεις πχ να σου κατεβάζει με 3mb/s η 2 η 4 και δες εκει αν σου ανοίγουν οι σελίδες που δεν θα χρησιμοποιεις το 100%


Δυστυχως δεν εχει καποια επιλογή να κατεβαζει σαν premium user σε χαμηλοτερη ταχυτητα.
Αλλα πιο το νοημα να κατεβάζεις με χαμηλη ταχυτητα όταν πληρωνεις για vdsl 50??
και δεν καταλαβαινω τι αλλαξε τις τελευταιες μερες και μου εμφανισε το πρόβλημα.
και με καθαρη εγκατασταση σε νέο pc.

#11 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 16506 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 26 December 2013 - 08:27 PM

Σχεδον σε ολα αυτα τα προγράμμα υπάρχει η επιλογή για να κατεβάζεις με πιο λιγο και λεω για το jdownloader κοιταξε στα settings



#12 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 09:36 PM

Δεν υπαρχει στην εκδοση 0.9

Στην beta jdownloader 2 υπαρχει αλλα κανει ακομα το ιδιο. :cry:



#13 poihths

poihths

    Senior Member

  • Members
  • 1362 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 10:13 PM

μηπως εχεις δηλωσει τπτ proxy στον ie??? αν ναι στο ff θα σ κανει τα ιδια.βαλε chrome k πες μας

#14 sierra1

sierra1

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26 December 2013 - 11:07 PM

μηπως εχεις δηλωσει τπτ proxy στον ie??? αν ναι στο ff θα σ κανει τα ιδια.βαλε chrome k πες μας

όχι δεν εχω δηλωσει proxy.

Να δοκιμασω και με chrome , αλλα πιστευω ότι κατι παιζει με τον ΟΤΕ.

Δεν μπορει ξαφνικα να παρουσιαστηκε αυτό το πρόβλημα χωρις να εχω αλλαξει τιποτα.

Δειχνει ότι κανει drain το bandwith....

Εκτος εάν φταιει το router το ZTE.



#15 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54864 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 26 December 2013 - 11:44 PM

α.δοκιμασε Hard reset το ρουτερ.

β.πεερνα το Net limiter και δοκιμασε να κοψεις απο εκει την ταχυτητα.

γ.περασε καρφωτα ip και dns.

δ.κλεισε firewall σε ρουτρ και pc.