Προς το περιεχόμενο

Αργο internet


alani123321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα..

 

Λοιπον εχω συνδεση wind kai το πισι που ειναι συνδεδεμενο με το εθερνετ πιανει γυρω στα 9-10mbps. Στο κινητο με το wifi pianei κανονικα γυρω στα 5-6mbps (αποσταση 4 μετρα απο το ρουτερ με εναν τοιχο αναμεσα) και στο αλλο πισι που εχει lubuntu και βρισκεται και αυτο 4 μετρα αποσταση, με τον τοιχο αναμεσα, μετα βιας φτανει το 1 mbps και αρκετες φορες δεν μπορει να φορτωσει ενα βιντεο 360p. Καποιες λιγες φορες εχει φτασει τα 3 mbps..

 

To router ειναι ενα huawei που μου χει μεινει απο οταν ειχα conn-x..

 

Αλλαξα απο wpa2 σε wep αλλα τα ιδια.

 

LEVEL ONE WUA-κατι ειναι η κεραια του υπολογιστη που δεν τρεχει γρηγορα το νετ.

 

Τι λετε??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εφοσον στo pc με το καλωδιο παιζει μια χαρα και εφοσον και στο κινητο παιζει αρκετα καλα μετα μενουν 2 πραγματα.

α.να αλλαξει καναλι μηπως παιξει καλυτερα β.να μετακινησει λιγακι το ρουτερ και γενικα το ρουτερ να μην ειναι κρυμμενο και να μην ειναι κοντα σε γωνιες και τοιχους και β.με το ubuntu να δει για drivers η γενικοτερα τι μπορει να αλλαξει σε ρυθμισεις.επισης η καρτα να μην ειναι καταχωνιασμενη αλλα καπου ψηλα οσο γινεται(με καποια Usb επεκταση αν χρειαστει)εκτος αν ειναι τοσο χοντρος ο τοιχος και εχει οριακο σημα.αν εχει καλο σημα τοτε μαλλον θεμα drivers ή ρυθμισεων.δοκιμασεε με καμια αλλη εκδοση live linux η με καμια εκδοση με windows να δεις αν θα σου κανει το ιδιο .αν ειχες το ιδιο προβλημα και με το κινητο θα ελεγα οκ αλλα αφου το κινητο ειναι στα 5-6 και το Pc στο 1 τοτε κατι γινεται με το pc.τωρα οτι με καλωδιο παιζει με 8-9 και στο κινητο με λιγοτερο αυτο μπορει να οφειλεται σε πολλα.

(καναλι,κλειδωμα,drivers,λειτουργικο,ρυθμισεις wifi)και δυστυχως το κινητο δεν ειναι οτι καλυτερο για τεστ.δεν εχουν τα κινητα το καλυτερο wireless ουτε ειναι ευκολο να κανεις σωστο τεστ πχ απο ftp η απο καποια γρηγορη σελιδα με download manager.

βεβαια και το huawei δεν ειναι κανα τρελλο ρουτερ αλλα παλι το 1 Mbps δεν δικαιολογειται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...