Προς το περιεχόμενο

Νέο all-in-one πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touchpad από τη Microsoft


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Microsoft ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη την προσθήκη στην οικογένεια περιφερειακών συσκευών για Windows 8 ενός νέου πληκτρολογίου (πλήρους μεγέθους) το οποίο μάλιστα διαθέτει και ενσωματωμένο touchpad.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο αυτό πληκτρολόγιο διαθέτει προστασία από πτώση υγρών, καθώς και ανεπιθύμητες πτώσεις ή κραδασμούς. Η σύνδεση στον υπολογιστή πραγματοποιείται μέσω θύρας USB ενώ η εταιρεία το έχει εφοδιάσει με πολλά πληκτρα συντομεύσεων αλλά και προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

 

Ακόμη το touchpad υποστηρίζει έως και δύο σημεία αφής, δίνοντας έτσι δυνατότητα για ζουμ (και όχι μόνο) σε όσους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω περιφερειακό σε συνδυασμό με οθόνες αφής, tablets κλπ, και επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλες τις νέες λειτουργίες που προσφέρουν τα Windows 8.

 

Posted Image

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η τιμή του έχει οριστεί από την εταιρεία στα 39.95 δολάρια και η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο.

 

Link.png Site: Tom'sHardware

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μόνη χρησιμότητα του touchpad είναι ακριβώς αυτή που δείχνει και στην διαφημιστική φωτογραφία και καμία άλλη. Όταν είσαι στον καναπέ και το mouse είναι άβολο. Βλέπω άτομα που έχουν ως κυρίως υπολογιστή laptop και κάθονται και χαϊδεύουν το touch αντί να βάλουν ένα mouse και τρελαίνομαι lol

 

(η ώρα των posts είναι λάθος ή μου φαίνεται;)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...