Προς το περιεχόμενο

Nέα mobile εφαρμογή για το Flickr, στα χνάρια του Instagram


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Yahoo! κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα και πλήρως ανασχεδιασμένη εφαρμογή για τη δημοφιλή υπηρεσία διαμοιρασμού φωτογραφιών Flickr, η οποία απευθύνεται σε συσκευές με τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android, και η οποία πέρα από τις νέες και βελτιωμένες δυνατότητες διαμοιρασμού (μέσω Dropbox και Google+) προσφέρει πλέον νέα φίλτρα και εργαλεία επεξεργασίας παρόμοια με αυτά του Instagram.Eπιπλέον μέσω του Flickr "3.0", οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να σχολιάσουν φωτογραφίες, να τις κοοινοποιήσουν ή να δηλώσουν ποιες τους αρέσουν, καθώς και να τραβήξουν βίντεο διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων στο οποίο έπειτα μπορούν να προσθέσουν τα φίλτρα της αρεσκείας τους.

 

Ακόμη έχει υιοθετηθεί και ένα νέο είδος προβολής, το feed view, το οποίο ουσιαστικά είναι ίδιο με τη περίηγηση στις πρόσφατες ενημερώσεις των φίλων σας στο Facebook. Για να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Flickr στο smartphone ή το tablet σας αρκεί να κάνετε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους.

 

Υπενθυμίζουμε ότι από τον περασμένο Μάιο, το Flickr δίνει σε κάθε χρήστη 1 TB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν, για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο.

 

File.png Download: Flickrγια iOS | Android

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς πάει; Ίσα ίσα αν δεν ακολουθήσει τον ανταγωνισμό θα ακολουθήσει τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Yahoo. Δηλαδή προς το ψηφιακό νεκροταφείο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο. Δεν θα έχουμε ηλίθιες σελφιζ και χαζές γκομενες που βγάζουν φωτο τα νύχια τους κάθε μέρα.

 

Τουλάχιστον για κανα χρόνο η δυο μέχρι να μαθευτεί και αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλάμε για το απόλυτο site εδώ και χρόνια που απευθύνετε σε καλυτεχνες φωτογραφίας και με ποιότητα ....ας κάνω κ λίγο διαφήμιση στον εαυτό μου ... Xexe https://www.flickr.com/photos/118792607@N03/

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα την εφαρμογη του κινητου μονο για να βλεπω ειδοποιησεις, ηταν κακοστημενη... μετα την αναβαθμιση αλλαξε τελειως,εγινε πολυ καλη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω pixlr δουλευω που δεν θέλει λογαριασμούς και άλλα, κάνει τη ιδια δουλεια καλύτερα (το advanced). Πολύ δυνατό (το express και το o-matic για γρηγορα). Και τα δυο διαθέσιμα για android.

Έχουν την πλάκα τους καλά είναι. Κάνουν αδιάφορες κακο τραβηγμένες φωτογραφίες να "εχουν κάτι να πουν".. Είναι σαν την μακιγιαρισμένη γυναίκα, αν την έβλεπες το πρωί πριν βαφτεί ίσως να μην την κοιτούσες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...