Προς το περιεχόμενο

Νέα εφαρμογή mobile πληρωμών, Amazon Wallet


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Amazon ανακοίνωσε τη δική της εφαρμογή/ υπηρεσία mobile πληρωμών με την ονομασία Amazon Wallet, και θα ανταγωνιστεί τα Passbook και Wallet των Apple και Google αντίστοιχα.Η εφαρμογή της Amazon έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στο Google Play store, και όπως συμβαίνει και με τις ανταγωνιστικές λύσεις, συλλέγει τις προνομιακές κάρτες μέλους, δωροκάρτες ή άλλα δεδομένα σε ένα μέρος -στο κινητό σας- και τις προωθεί στο σύννεφο.

 

Αν από εκεί και πέρα, αν αλλάξετε για παράδειγμα το Apple iPhone σας με ένα άλλο κινητό, τότε όλα αυτά τα δεδομένα και πληροφορίες -σε μορφή barcode, QR code σε κείμενο ή σε φωτογραφία-, θα βρίσκονται πάντα μαζί σας, αφού είναι "δεμένες" με το λογαριασμό σας στην Amazon, ο οποίος περιέχει και άλλα σπουδαιότερα οικονομικά στοιχεία (τη πιστωτική σας κάρτα, το λογαριασμό σας στη τράπεζα κ.ά) που είναι συνδεδεμένα με το προφίλ σας.

 

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πότε -και αν- η νέα εφαρμογή mobile πληρωμών της Amazon θα "βγει" από τη δοκιμαστική φάση.

 

Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορει να χασεις το κινητο σου,να ξεχασεις τους κωδικους σου,να κλειδωσεις τους κωδικους σου.το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτοι τα στοιχεια σου δεν θα τα χασουν η δεν θα τα ξεχασουν ποτε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...