Προς το περιεχόμενο

R7 250x σε τροφοδοτικό 8 χρονών


sakisosf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο forum!Ένας φίλος πήρε την 250x και την έβαλε όλο χαρά στο PC του (με 210 την πάλευε) και ενώ το PC άνοιγε και το φανάκι της κάρτα δούλευε δεν έδειχνε κάτι στην οθόνη.Του 'πα ότι φταίει το 8 χρονών τροφοδοτικό του,δεν με πίστευε.Το έβαλε σε άλλο PC με 6πινο (το δικό δεν είχε καν,με αντάπτορα δοκίμαζε) βύσμα και άνοιξε κανονικά.Φταίει ή δεν φταίει σίγουρα το τροφοδοτικό του;;Το σύστημα έχει 2GB DDR2 μία Asus P5...κάτι...SLI και Core 2 Quad στα 2.6Ghz νομίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι κάποιες μητρικες με ich10r ειχαν κατι ασυμβατοτητες με καρτες γραφικων της ati απο τη σειρα 5χχ0 και μετα. Αν ηταν τροφοδοτικό,, θα ξεκινουσε και όταν ήταν να τρεξει κάποιο παιχνιδι θα του κανε reboot. Kαι η καρτα που πήρε δεν τραβαει και τρελο ρεύμα. Υπαρχει περιπτωση βέβαια και να φταιει ο ανταπτορας που πήρε και να βραχυκυκλώνει. Επίσης πές του να βάλει το κάθε 4πινο του ανταπτορα σε διαφορετικες γραμμες καλωδίων που βγαίνουν απο το τροφοδοτικό και όχι στο ίδιο.

 

Τέλος δες αν εχει κανα bios update για τη μητρική, και μεσα απο το bios το primary display adaptor να είναι γυρισμένο σε pci-e απο pci καθως και αυτο δημιουργει κάποιες ασυμβατοτητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...