Προς το περιεχόμενο

Εξαγόρασε η Google το Twitch έναντι $1 δισεκατομμυρίου;


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λίγο καιρό οι ιστοσελίδες Variety και Wall Street Journal ανέφεραν ότι η Google διαπραγματεύεται την εξαγορά του Twitch.Νέες πηγές που προέρχονται από το VentureBeat κάνουν λόγο για τελική συμφωνία και πως το ποσό της εξαγοράς της ιδιαίτερα δημοφιλούς υπηρεσίας game streaming έχει φτάσει το $1 δισεκατομμύριο δολάρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν και η συμφωνία έχει κλείσει, δεν ξεκαθαρίζεται πότε οι δύο εταιρείες θα αποφασίσουν να ανακοινώσουν την εξαγορά δημόσια.

 

Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες ότι η εξαγορά του Twitch από τη Google θα "στραγγαλίσει" τον ανταγωνισμό ωστόσο η δημοφιλής και δοκιμασμένη πλατφόρμα αναμφισβήτητα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Google στον τομέα του streaming.

Όπως και να έχει, μία τόσο μεγάλη συμφωνία -αν ισχύει το ποσό της εξαγοράς- επικυρώνει την αναδυόμενη αγορά των υπηρεσιών διαμοιρασμού video gameplay στα μάτια όσων τις αμφισβητούσαν. Τόσο η Google όσο και το Twitch αρνήθηκαν να σχολιάσουν την αναφορά.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Twitch ειναι απο τα καλύτερα στον τομέα του αν οχι το καλύτερο, οποτε απο πλευρά google αν ισχύει και γίνει η εξαγορά θα ειναι ειναι καλή κίνηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..και εκεί που θα βλέπεις κανα καλό gameplay ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΝ θα σου σκάει ανά 10' διαφήμιση για το Νέο Σκιπ, Τον Δίσκο του Ρέμου η το κόμμα Ελιά όπως και στο YouTube.

 

Μακαρι να μην το πήρε.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..και εκεί που θα βλέπεις κανα καλό gameplay ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΝ θα σου σκάει ανά 10' διαφήμιση για το Νέο Σκιπ, Τον Δίσκο του Ρέμου η το κόμμα Ελιά όπως και στο YouTube.<br><br>

Μακαρι να μην το πήρε.

Αυτό γίνεται ηδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι να το γεμίσει διαφημίσεις και άλλες βλακείες για να προωθήσει το Google+ της τότε μόνο για καλό δεν το εξαγόρασε.Μια χαρά ήταν,μακάρι να μην το διαλύσουν!

Επεξ/σία από AlienTechGR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...