Προς το περιεχόμενο

Tablet σε αυτοκινητο


8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα θελω να βαλω http://www.skroutz.gr/s/4682805/OEM-Maxxer-716-7-4GB.htmlαυτο το tablet στο αυτοκινητο υπαρχει καποιο τροπος ωστε να μπει σαν ραδιο και να λειτουργει σαν ραδιο χωρις συνδεση στο internet?και προφανος να κανει και τα υππολοιπα που θελω να κανει οπως ταινιες μουσικη.,...Το αυτοκινητο μου ειναι ενα c2 αν παιζει ρολο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει ράδιο αυτό? Λίγο που κοίταξα νομίζω ότι δεν έχει, άρα σαν ράδιο δεν γίνεται να δουλέψει. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει (όσο μπορεί γιατί δεν είναι και από τα πιο δυνατά!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω κανει ακομα την αγορα του tablet απλα σκευτομουνα οτι μια εφαρμογη για android ραδιοφωνο θα ητανε οκ ....αλλα το προβλημα μου ειναι το πως θα ενωθουνε τα καλωδια για να εχω ηχω απο τα ηχεια του αυτοκινητου και το κυριετερο προβλημα θα ηθελα να ειναι διακριτικο ή ακομα καλυτεα να εμενε εκει που ειναι τωρα η πηγη.Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπει ?καποια βαση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι εφαρμογές για ραδιόφωνο θέλουν internet για να λειτουργήσουν άρα δεν γίνεται! Βάσεις υπάρχουν διάφορες, για το ταμπλό, για το παρμπρίζ..αλλά γενικά δε νομίζω ότι γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις. Το πιο σωστό είναι να πάρεις ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη αφής και να μπει κανονικά στη θέση του ραδιοφώνου (πιάνει 2 θέσεις συνήθως) αλλά εκεί δε μιλάμε για 50€ αλλά για αρκετά περισσότερα! (περίμενε κι άλλες ιδέες όμως, μπορεί κάτι να μου διαφεύγει)  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...