Προς το περιεχόμενο

Ραγαδες απο αποτομη αυξομειωση βαρους!Ταττου ή λειζερ?


dinhio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πριν η κοπέλα μου έκανε κάποια θεραπεία με όζον, δεν θυμάμαι τι, αλλά μου είχε πει ότι με τα μάτια της είχε δει να γίνονται ενέσεις με όζον που επί τόπου εξαφάνιζαν τις ραγάδες. Όχι τις κόκκινες, τις λευκές. Θυμάμαι αυτό που αναρωτιόταν ήταν αν ήταν μόνιμο το αποτέλεσμα ή εμφανιζόντουσαν μετά από κάποιο χρόνο ξανά.

 

Δεν ξέρω την απάντηση δεν το ξανασυζήτησε μαζί μου, αλλά το είχε δει με τα μάτια της.

 

:huh:  Αν γινοντουσαν ενεσεις με οζον, θα ηταν σε κανενα στρατοπεδο συγκεντρωσης ως πειραμα σε αιχμαλωτους πολεμου. Προφανως η κοπελα ειχε παει σε ινστιτουτο ομορφιας, εκει που ολες οι καρακαηδονες "αισθητικοι" πετανε λέξεις όπως οζον, κολλαγονο, υαλουρονικο οξυ, δερμοαποξεση και διαφορα αλλα για να ψαρωνουν οι πελατισσες και φυσικα δεν εχουν ιδεα τι ειναι. Σαν τον τυπο σε ενα καναλι τυπου Τηλεαστυ που εκανε τελεμαρκετινγκ για τον οζονιστη νερου ενα πραμα...

Στο θεμα, οι ραγαδες μπορει να γινουν πιο αχνες με λέιζερ οσο ειναι στην φαση που ειναι κοκκινες. Χρειαζεται να πας 5-8 φορες και τα αποτελέσματα ειναι αναλογα το δερμα, τον τυπο λέιζερ και τις ρυθμισεις που κανει ο δερματολογος (αν το χειριζεται αισθητικος, ξερεις οτι 99% δεν ειναι λέιζερ αλλα παιχνιδι με ledακια που "κανει μεσοθεραπεια με οζον, εκχυλισμα χρυσου, φυκια και μεταξωτες κορδελες χρυσο μου"). Αν ολα πανε καλα και αφου πληρωσεις ενα σεβαστο ποσο, θα φαινονται λιγοτερο οι ραγαδες (να φυγουν τελειως δεν παιζει). Το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις και με φυσικο τροπο μετα απο καμια δεκαετια. Μεχρι τοτε φορα μποξερακια να μην τις βλεπεις. Εγω εχω παντου, και παλιες ξεθωριασμενες και νεες κατακοκκινες, δεν κανω ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...