Προς το περιεχόμενο

Υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών από σήμερα στο PlayStation 4


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η απόφαση της Sony να μην υποστηρίξει από την αρχή την αναπαραγωγή 3D Blu-ray ταινιών στο PlayStation 4 μπορεί να μην άρεσε σε αρκετούς, όμως η Ιαπωνική εταιρεία δίνει τέλος στην αναμονή με το νέο firmware που από σήμερα διατίθεται για τη δημοφιλή κονσόλα.Συγκεκριμένα με την κυκλοφορία του Software Update 1.75, το PlayStation 4 είναι σε θέση να αναπαράγει όλα τα 3D Blu-ray που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, για όσους διαθέτουν βέβαια και την κατάλληλη τηλεόραση. Σε αντίστοιχη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει και η Microsoft η οποία έχει προαναγγείλει το ίδιο χαρακτηριστικό για το Xbox One με την επικείμενη αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

 

Κατά γενική ομολογία, η όλη «3D επανάσταση» στις οικιακές τηλεοράσεις ποτέ δε συνάντησε ευρεία αποδοχή σε αντίθεση με τις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι νέες τηλεοράσεις 4K - Ultra HD άλλωστε κλέβουν τα τελευταία δύο χρόνια την παράσταση και με τις εταιρείες να τις προωθούν σε μεγαλύτερο βαθμό από τα 3D μοντέλα.

 

Link.png Site: TheNextWeb

Link.png Site: Sony Twitter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλο νεο και αναμενομενη αναβαθμιση  για οσους χρησιμοποιουν το ps4 για αναπαραγωγη ταινιων .Το οτι η αγορα φαινεται να στρεφεται στα 4κ  κατι που ειναι απολυτως λογικο δεν αναιρει  την αναγκη για 3D περιεχομενο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η απουσία media δυνατοτήτων είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω "αναβαθμιστεί" στην καινούρια έκδοση του PS. Είναι και άλλοι οι λόγοι με κύριο τα αδιάφορα για τα γούστα μου exclusive παιχνίδια στις δύο νέες κονσόλες. Η Sony όμως προσφέρει λιγότερες δυνατότητες σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της κονσόλας της με αποτέλεσμα το PS4 να μη μπορεί να αντικαταστήσει το PS3 από τη στιγμή που το έχω στο σαλόνι κάτω από την τηλεόραση για gaming και media center χρήση.

Για το θέμα των παιχνιδιών και αν το hardware δικαιολογεί την προσφόνηση "Next Gen" θα περιμένω τα Χριστούγεννα όπου και αναμένεται πλήθος τίτλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...