Προς το περιεχόμενο

62% αύξηση στις πωλήσεις smartphone κατέγραψε η Huawei για το 1ο μισό του 2014


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Huawei ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του Consumer Business Group (BG) για το πρώτο μισό του τρέχοντος έτους και τα ποσοστά πωλήσεων κινητών τηλεφώνων είναι εντυπωσιακά, σημειώνοντας αύξηση 62% σε σχέση με πέρυσι.Στόχος της Huawei για φέτος είναι να αποστείλει 80 εκατομμύρια συσκευές, κάτι το οποίο σημαίνει πως έχει ήδη επιτύχει το 43% του αρχικού της στόχου. Από αυτά τα 80 εκατομμύρια συσκευές, η εταιρεία ευελπιστεί πως το 20% θα είναι high-end, ενώ πέρυσι το ποσοστό αυτό ήταν 16%. Το παγκόσμιο μερίδιο της Huawei στην αγορά smartphone για το πρώτο τρίμηνο του έτους έχει οριστεί στο 4,7%, κατατάσσοντας την τρίτη πίσω από τη Samsung, με 30,8% και την Apple, με μερίδιο 15,2%

 

Για το πρώτο εξάμηνο του 2014, η εταιρεία είχε αποστείλει παγκοσμίως συνολικά 64,21 εκατομμύρια συσκευές εκ των οποίων τα 34,27 εκατομμύρια είναι smartphones. Οι πωλήσεις smartphones της εταιρείας στις αγορές της Ασίας, Λατινικής Αμερικής, Μέσης Ανατολής, και Αφρικής, έφτασαν τα 20,56 εκατομμύρια, αύξηση 85% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις smartphones σε Μέση Ανατολή και Αφρική κατέγραψαν αύξηση 550%, στη Λατινική Αμερική αύξηση 275%, σε Ασία-Ειρηνικό αύξηση 180% και 120% στην Ευρώπη, ενώ η εταιρεία κατέχει την πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς smartphone σε επιλεγμένες αγορές στην Ασία και Λατινική Αμερική.

 

Η εταιρεία πιστεύει πως αυτή της η επιτυχία οφείλεται στη κυκλοφορία αρκετών μεγάλων ναυαρχίδων, όπως το Huawei Mate 2 4G και το Huawei Ascend P7, τα οποία έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή σε πολλούς καταναλωτές παγκοσμίως.

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντυπωσιακο το προφιλ της στο Wikipedia δεν ηξερα οτι ειναι πρωτη σε κατασκευση τηλεπικοινωνιακου υλικου παγκοσμια.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei

 

BTW η σημασια του ονοματος της στα Κινεζικα,ειναι ''made in China.''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την προσφορά απο τον παροχο μου 60 ευρώ και πληρώνοντας μόνο 20 επιπλέον χτύπησα το ascend w1 που το είχαν βγάλει για λίγες ημέρες στα 80 ευρώ.μεχρι την επόμενη ανανέωση στους 18 μηνες θα έχω ένα τζαματο κινητό με πλήρη πρόσβαση στα πάντα!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...