Προς το περιεχόμενο

Το γραφικό περιβάλλον του G3 θα κυκλοφορήσει και σε άλλα smartphones και tablets της LG


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νέο γραφικό περιβάλλον που παρουσίασε η LG με το G3, θα κάνει τελικά την εμφάνιση του και σε άλλα smartphones και tablets της εταιρείας.Χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, η LG αναφέρει ότι το γραφικό περιβάλλον θα κυκλοφορήσει για τη μεσαία κατηγορία smartphone αλλά και τα οικονομικά μοντέλα της εταιρείας κάτι που αφήνει πιθανόν εκτός μοντέλα όπως το G2 και το G Pro 2. Σε αντίστοιχη κίνηση είχε προχωρήσει η LG και πριν λίγους μήνες, φέρνοντας το χαρακτηριστικό Knock Code σε όλα τα μοντέλα της σειράς L.

 

Όπως είδαμε και στην παρουσίαση του G3, η LG έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον "flat" σχεδιασμό και στην ευκολία χειρισμού για το νέο περιβάλλον, επιθυμώντας μια ενιαία εμπειρία σε όλα τα smartphones της εταιρείας. Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η λειτουργία Touch & Shoot, το Smart Keyboard, το Guest Mode κ.α.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της αναβάθμισης ανάλογα με το μοντέλο, αναμένεται να γίνουν γνωστές στο μέλλον.

 

Link.png Site: koreablzwire

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ναι καλά οι Custom Roms, με τις οποίες ήδη μεταμορφώσαμε το G2 μας σε G3. 

 

Μάλλον αναφέρεσαι στην cloudy g3. Έχει κάμποσα bugs από ότι ξέρω. Δεν είναι rom για τον πολύ κόσμο που θέλει να λειτουργούν όλα άψογα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον υπάρχει το g3 δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν με το g2 πλέον

Εφόσον υπάρχει το g3 με το τελευταία λογισμικά και UI καιρός να ασχοληθούν με το g2 πλέον που το έχει και χιλιάδες κόσμος. Το να σε προσέχει η εταιρία που επέλεξες 11 μήνες μετά την κυκλοφορία του smartphone σου είναι αυτονόητο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την σειρα Lii ισχυει (πχ L3 ii); Το λεω γιατι το Knock Code update το πηρε.

Οποιος γνωριζει, ας πει κατι ;)

Γιατί πήρε το knock code το L3 ii;Αφου δεν θα πάρει 4.4 πως το έδωσε;

 

Για την ιστορία τα knock on και knock code του g2 δεν τα πήρε το optimus g που πήρε την 4.4. Άρα κάτι ανάλογο πιστεύω θα γίνει και με το g2-g3. Πήγαινε πάρε φετινές συσκευές θα σου πει. Μεγάλο fail βέβαια όταν μιλάμε για ναυαρχίδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα απαραδεκτοι κατα την γνωμη μου αμα αφησουν το g2 και g2 pro απ'εξω.Εχω g2 και βλεπω πως η lg καθημερινα παρουσιαζει διαφημισεις για την δηθεν samsung και την σειρα  galaxy την οποια σαμποταρει αλλα ετσι οπως βλεπω μια απο τα ιδια χαλια ειναι ολες...μου φαινεται θα γυρισω στα παλια υπεροχα windows phone οπου δεν υπηρχε το παρα μικρο lag,οι εφαρμογες αν και πολυ λιγοτερες απο το play store,ηταν αψογα δουλεμενες(μιλωντας ως πρωην χρηστης το lumia 920) και με το παραμικρο Update τα επαιρνες σχεδον ολα εφοσον τα χαρακτηριστικα του κινητου το υποστηριζαν αναλογα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...