Προς το περιεχόμενο

Sharp AQUOS Crystal με εξαφανισμένο bezel


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το smartphone με οθόνη η οποία δε θα περιείχε ελάχιστο η καθόλου bezel, παρέμενε μέχρι σήμερα ένα άπιαστο όνειρο αν και αρκετά smartphones όπως το LG G3 βρέθηκαν αρκετά κοντά στο στόχο.Το Aquos Crystal όμως της Sharp το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και στην Αμερικανική αγορά, έρχεται πιο κοντά απ' όλα τα άλλα smartphones, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι συμβατό με GSM δίκτυα, ενώ η Sharp δεν δείχνει να έχει στα άμεσα σχέδια της την κυκλοφορία του στην Ευρώπη.

 

Η οθόνη των 5' ιντσών είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό του Aquos Crystal όχι εξαιτίας της ανάλυσης η οποία παραμένει στα 720p αλλά επειδή καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια της συσκευής από άκρη σε άκρη.

 

Η πίσω επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, διαθέτει όμορφο σχεδιασμό, με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι 131 x 67 x 10 χιλιοστά και το βάρος στα 141 γραμμάρια. Στο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 400 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου με επιπλέον 128GB με τη χρήση microSD κάρτας καθώς και μπαταρία 2.040 mAh.

 

Στηρίζεται στην έκδοση 4.4.2 KitKat της πλατφόρμας του Android ενώ η Sharp έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στην ηχητική εμπειρία της συσκευής η οποία έχει την πιστοποίηση της Harman Kardon.

 

Sharp Aquos Crystal Sharp Aquos Crystal

Link.png Site: Sprint

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρα πολυ όμορφο αποτέλεσμα αν μάλιστα απουσίαζε η ηταν πολύ μικρότερο και το κατω μέρος που λεει Aquos θα ηταν το τέλειο , μακάρι και τα υπόλοιπα να αρχίζουν να βγαίνουν ετσι. Δεν εχω καταλάβει ομως γιατι δεν βγάζουν οι εταιρίες χωρίς bezel καθόλου η ελάχιστο ισα ισα ισα για βασικά πράγματα επάνω

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τραγικό αν πρέπει να το γυρνάς ανάποδα για να μιλήσεις. Κάνει περισσότερο από φανερό το γεγονός ότι οι προσδοκίες για bezel-less συσκευές στο ΚΟΝΤΙΝΟ μέλλον είναι όνειρο θερινής νυκτός.

 

Το ίδιο και για τις αναδιπλούμενες οθόνες. Υπάρχουν, άλλα για να μπουν σε consumer προϊόντα και να ΕΙΝΑΙ user-friendly θα περάσουν πολλά χρόνια. Τόσα, όσα χρειάζονται για να βγουν και εύπλαστα-λεπτά ακουστικά/κάμερες/CPU κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να το γυρνάς. Απλά μην χώνεις το τηλέφωνο μέσα στο αυτί σου... Μερικά χιλιοστά δεν βλάπτουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ό,τι φαίνεται, δεν χρειάζεται να το γυρνάς ανάποδα για να μιλήσεις, κάτι που θα ήταν πολύ δύσχρηστο.

"the entire display acts as an earpiece, allowing users to place their ear anywhere they like for crystal clear calls." (http://goo.gl/eGrIif)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...