Προς το περιεχόμενο

Desire 510, το πιο οικονομικό LTE smartphone της HTC


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο μέλος στην οικογένεια των android smartphone Desire, παρουσιάζει σήμερα η HTC και πιο συγκεκριμένα το Desire 510 το οποίο η εταιρεία προωθεί ως το πιο οικονομικό LTE μοντέλο (κατηγορίας 4) που έχει κατασκευάσει.Στηρίζεται στο νέο Snapdragon 410 SoC της Qualcomm με τετρπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz το οποίο είναι και το πρώτο Snapdragon chipset με 64-bit υποστήριξη. Η μνήμη είναι στο 1 GB, ο αποθηκευτικός χώρος στα 8 GB (παρέχεται microSD θύρα) ενώ η οθόνη έχει διαστάσεις 4.7 ιντσών με την «ταπεινή» ανάλυση των 480 x 854.

 

Κλασσικά υπάρχουν ακόμα 2 κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος με ανάλυση 5MP και στο εμπρόσθιο μια δεύτερη με VGA ανάλυση. Η αυτονομία της συσκευής αναμένεται σε ικανοποιητικά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 2.100 mAh.

 

Όσον αφορά το λογισμικό, το Desire 510 στηρίζεται στο Android 4.4 KitKat, στην επιφάνεια του οποίου η HTC έχει ενσωματώσει το δικό της γραφικό περιβάλλον, το HTC Sense, με χαρακτηριστικά που τα γνωρίζουμε ήδη και από άλλες συσκευές όπως το Blinkfeed.

 

Αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον επόμενο μήνα αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια στην Ευρώπη και την Ασία, χωρίς μέχρι στιγμής η HTC να αναφέρει την ακριβή τιμή παρά μόνο ότι αυτή θα είναι «αρκετά προσιτή».

 

Link.png Site: HTC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...