Προς το περιεχόμενο

Raijintek Agos Review - Ποιότητα vs Κόστος σημειώσατε "1"


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Raijintek είναι μια νέα σχετικά εταιρεία στο χώρο των υπολογιστών, η οποία όμως έχει κάνει μια αρκετά δυνατή αρχή ενώ είχε και μια ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία στην Computex 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Η εταιρεία μας έστειλε μάλιστα προσφάτως ένα νέο κουτί το οποίο πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση του και επίσημα στην αγορά, οπότε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο κατασκευαστικά όσο και (δευτερευόντως) λόγω του ονόματος που φέρει. Πρόκειται για το mid-tower Raijintek Agos, την ονομασία του οποίου η εταιρεία την εμπνεύστηκε από την Ελλάδα και την ελληνική μυθολογία.

To εν λόγω κουτί λοιπόν έλκει την ονομασία του από το Άργος, την πασίγνωστη πόλη της Πελοποννήσου, αλλά και τον αρχαίο Έλληνα βασιλέα της περιοχής Άργο. Παρόλο που μας έκανε αυτή την τιμή η συγκεκριμένη εταιρεία, υπέπεσε όμως σε ένα μικρό ορθογραφικό λάθος και έτσι η λατινική ονομασία του νέου κουτιού γράφτηκε ως "Agos" και όχι "Argos" που θα ήταν το σωστό.

 

front.jpg

Το Agos που θα δοκιμάσουμε σήμερα είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο με πληθώρα ευκολιών και δυνατοτήτων αλλά και προτεινόμενη τιμή από την εταιρεία στα 49.90 ευρώ, η οποία ομολογουμένως είναι το λιγότερο δελεαστική. Μέσα από τις επόμενες σελίδες θα δούμε κατά πόσο τα καταφέρνει και που ενδεχομένως δυσκολεύεται και όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Raijintek Agos

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω  την ψυκτρα rajitenk themis και ειμαι κατα πολυ ευχαριστημενος ο 7700k που εχει ο αδερφος μου με την στοκ ανεβαζε θερμοκρασιες στα παιχνιδια με αυτη τωρα ειναι σταθερα ολα για τα λεφτα της η rajitenk ειναι τιμια προταση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικό το κουτί!

Δεν είχα ιδέα για την εταιρεία και χαίρομαι πολύ να βλέπω να παρουσιάζωνται νέα ονόματα που εκτοξεύσουν την θεώρηση του value for money στα ύψη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι όπως είναι ο τίτλος, φαίνεται ότι η ποιότητα είναι χάλια και μόνο το κόστος είναι καλό.

Με 55 Ευρώ είναι μια χαρά πάντως, για κάτι πολύ ανώτερο και μόνο ποιότητα πας σε lian-li.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύο παρατηρήσεις, μιας και το έχω από τον Ιούλιο. Αν βάλετε δύο ανεμιστήρες στην οροφή (εγώ έχω δύο 12cm) τότε θα χρειαστεί να βάλετε το dvd drive στη 2η ή 3η θέση, καθώς στην πρώτη θα σας εμποδίσει ο πάνω-μπροστά ανεμιστήρας. Επιπλέον ίσως σας παιδέψει λίγο η τακτοποίηση των καλωδίων στο πίσω μέρος.

 

Γενικά όμως είναι πολύ καλό κουτί και αξίζει τα λεφτά του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια, πριν κανετε οποιεσδηποτε κριτικες περι ποιοτητας, παρτε στα χερια σας ενα κουτι των 100-130 ευρω απο τις "μεγαλες" εταιριες και θα αναθεωρησετε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...