Προς το περιεχόμενο

Photoshop: Μετατροπή εικόνας σε έγχρωμη


KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello! Εκατσα λιγο καιρο και ασχοληθηκα λιγο με το photoshop cs6 ερασιτεχνικα και συγκεκριμενα το πως μια ασπρομαυρη φωτογραφια μπορει να μετατραπει σε εγχρωμη (με την βοηθεια διαφορων tutorials του internet βεβαια). Λοιπον ειπα να μοιραστω μαζι σας ενα δειγμα που εφτιαξα να μου πειτε την γνωμη σας. Πιστευω οτι για αρχαριος κατι εχω καταφερει και ο κοπος αξιζε. Αν καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει συμβουλες και τι εχω κανει λαθος θα χαρω πολυ. Οριστε :-)

post-220782-0-21402800-1409261325_thumb.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι. Ίσως λίγο ψάξιμο στο χρώμα του δέρματος, χωρίς να σημαίνει ότι είναι λάθος. Μην ξεχνάς επίσης ότι μια επιχρωματισμένη φωτογραφία δεν είναι μια έγχρωμη φωοτογραφία. Η διαφορά έγχρωμης με ασπρόμαυρη δεν είναι μόνο το χρώμα. Αν θες παίξεις παραπάνω πάρε μια αυθεντική ασπρόμαυρη καλής ανάλυσης (ψάξε για πρόσφατες) και κάνε μια προσπάθεια. Επιπλέον, αν σε ενδιαφέρει ο ρεαλισμός της τεχνικής σου, πάρε μια έγχρωμη, αποχρωμάτισέ τη και ξαναβάψ´ την να δεις τις διαφορές.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δικιο οντως. Απλα πηρα τον συγκεκριμενο ανθρωπο διοτι αποτι ειδα δεν υπαρχει εγχρωμη φωτογραφια δικια του και ηθελα να δω πως θα ηταν με χρωμα (πανω κατω) στην πραγματικοτητα, εξισου και η χαλια ποιοτητα της εικονας διοτι ειναι παρα πολυ παλια οπως και ο κωμικος ο συγκεκριμενος. Θα κανω αυτα που ειπες παντως :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγκεκριμενα βασιστηκα στο παρακατω guide πιο πολυ για το θεμα του επιχρωματισμου, αλλα εκανα και καποιες αλλες αλλαγες απο μονος μου (πχ λιγο παραπανω sharpen και fake hdr)

 

http://www.mashdesigning.com/convert-black-and-white-photo-into-color-in-photoshop-cs5/

 

ευχαριστω να΄σαι καλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...