Προς το περιεχόμενο

Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα Nokia Lumia 730 και 735


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Microsoft σε σχετική εκδήλωση λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση IFA, που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Βερολίνο, στη Γερμανία, αναμένεται να παρουσιάσει ορισμένες νέες συσκευές, αναμεσα στις οποίες είναι τα Nokia Lumia 830 και 730.Μία ακόμη συσκευή είναι το Nokia Lumia 735, που ουσιαστικά αποτελεί την dual SIM έκδοση του Lumia 730. Το πρώτο θα υποστηρίζει 3G δίκτυα (λογικά και από τις δύο κάρτες SIM) ενώ το δεύτερο θα προσφέρει υποστήριξη σε 4G LTE δίκτυα. Πρόσφατα διέρρευσαν ορισμένες φωτογραφίες, που δείχνουν το κινητό σε λευκό και μαύρο χρώμα, ωστόσο περιμένουμε να κυκλοφορήσει και σε άλλους χρωματισμούς.

 

Σύμφωνα με φήμες, το Lumia 730 διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p, 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο (με δυνατότητα επέκτασης) και εμπρόσθια κάμερα 5.0 Megapixels (άγνωστη η ανάλυση του αισθητήρα της κύριας κάμερας για την ώρα ωστόσο λέγεται ότι θα είναι στα 8.0 Megapixels).

 

Θα βασίζεται στο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 chipset με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz. Η μπαταρία του αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 2000mAh. Το κόστος του σύμφωνα με φήμες θα βρίσκεται κοντά στα $240

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην φωτο του άρθρου πάντως είναι η νάρα το 920

 

Κίτρινη θύελλα ftw

Πολύ σωστά και φαίνεται και από το λογότυπο (920 είναι και η ονομασία του αρχείου της φωτογραφίας άλλωστε). Δεν μπορούσα να αντισταθώ ωστόσο, αφού μοιάζουν αρκετά στην αισθητική από μπροστά με τις στρογγυλεμένες γωνίες στο γυαλί (υπάρχουν σημαντικές διαφορές πάντως στο πίσω μέρος, και στη κατασκευή, που στο 920 είναι "αψιδωτή", ενώ στα Lumia 730/ 735 θα χρησιμοποιούνται software buttons).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θα κοστιζει κατω απο 200 ευρω, αξιζει.

Ναι επίσης θα μπορούσαν τα δίνουν δώρο και με τα γαριδακια!! Έλεος! Δεν μας λες beltfed με αυτα τα σπεκς έχεις αγοράσει πολλές android συσκευές με λιγότερα απο 200 ευρώ;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...