Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του Sony Xperia Z3


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony αύριο αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα στο Βερολίνο τα Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact (θα είμαστε στην επίσημη παρουσίαση για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις) ωστόσο από σήμερα γνωρίζουμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της εταιρείας, Sony Xperia Z3 χάρη σε μία διαρροή.

Ένα αυτοκόλλητο σε ένα νέο Xperia Z3 αποκαλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής και έτσι, από σήμερα γνωρίζουμε ότι διαθέτει οθόνη IPS LCD με τεχνολογία Triluminos και X-Reality for mobile στις 5.2 ίντσες με ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Η Sony υπόσχεται κάλυψη του πρότυπου sRGB κατά 130% ενώ η φωτεινότητα της έχει μετρηθεί στα 600nits.

 

Η κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα 1/2.3" Exmor RS με ανάλυση 20.7 Megapixels προσφέροντας δυνατότητα λήψης video σε ανάλυση 2160p. Επιπλέον υποστηρίζεται ISO στα 12800 για φωτογραφικές λήψεις και ISO ίσο με 3200 για video. Λογικά, η κάμερα του Xperia Z3 θα αποδίδει εξαιρετικά σε συνθήκες με περιορισμένο φως στο περιβάλλον και ελπίζουμε η Sony να έχει πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στο λογισμικό ώστε ο θόρυβος να είναι περιορισμένος.

 

To Sony Xperia Z3 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (MSM8974AC), με τέσσερις πυρήνες στα 2.5GHz και Adreno 330 GPU. Θα διαθέτει 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 128GB. Υποστηρίζεται WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, WiFi direct, WiFi hotspot, DLNA, NFC, Bluetooth 4.0, GPS και MHL ενώ θα είναι αδιάβροχο (καλύπτει τις προδιαγραφές IP55/IP58). Φυσικά υποστηρίζονται 4G LTE δίκτυα. Η μπαταρία του έχει χωρητικτόητα 3100mAh (μειωμένης χωρητικότητας κατά 100mAh σε σχέση με το Xperia Z2).

 

Οι διαστάσεις του θα είναι 146,5 x 72,4 x 7.5 χιλιοστά (το Xperia Z2 είχε πάχος 8,2 χιλιοστά) και το βάρος του θα είναι 154 γραμμάρια. Αύριο το απόγευμα, θα ξέρουμε πολλά περισσότερα οπότε... μείνεται συντονισμένοι στο Insomnia!

 

Link.png Site: GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν f/l του Ζ2 ακούγετε περισσότερο, το μόνο καλό είναι ότι θα μπορεί να πάρει κάποιος το προηγούμενο στα 300λιγα € μόλις βγει το καινούριο χωρίς να χάνει και πολλά πράγματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και η διάφορα του με z2??? Καλα για την μπαταρία δεν σχολιάζω καν...

 

Ότι στο Z3 θα βλέπεις όπως όλα δειχνουν την οθονη εξω από το σπιτι σου. Στο Z2 απλα δεν εβλεπες τιποτα μπουχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Θα διαθέτει 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου".

 

Άραγε είναι τόσο μεγάλο το κόστος να το βγάζανε με 32GB αποθηκευτικού χώρου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τπτ βελτιωμένο???Για ποιον λόγο τότε??ανεβάστε ανάλυση ξέρω γω να πείτε ότι κάνατε κάτι!!!μειώστε τα bezels καλύτερη μπροστά κάμερα καλύτερη κάμερα γενικά μείωση κατανάλωσης ενέργειας όσο γίνεται δεν ξέρω κάτι να φανεί ότι άλλαξε όχι μόνο η χαμηλότερη μπαταρία!!!βάλτε καλό ηχείο φτιάξτε το απόλυτο κινητό...στέρεο καλό ui μεγαλύτερη μπαταρία πολλά χρώματα για τα ποζερια Καλό αδιάβροχο να δουλεύει κάτω απο το νερό και το θαλασσινό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...