Προς το περιεχόμενο

Samsung55H6470 - 55H6410 954+989


king2009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η 55αρα Samsung UE55H6500 στα 995,00 ευρω

 

Άντε με το καλό και στα 899€, όπου εκτιμώ ότι είναι η φυσιολογική τιμή της.

 

Στα 899€ ίσως να τη χτυπήσω αλύπητα για τους γονείς, αν και προς το παρόν βολεύονται με την 29" CRT.

 

Έτσι και αλλιώς ένα 500-600 το δίνεις για τηλεόραση σαλονιού, οπότε τα 900 δεν είναι και τόσο τραγικά μακριά.

 

Για να μην "παρετε ομως κανεναν στο λαιμο σας", να γραψω και να πληροφορησω τους συμφορουμιτες, οτι απο την στιγμη που "δεν πωλειται επισημα στην Ελλαδα", σημαινει φυσικα οτι ειναι παραεισαγωγη. Το οποιο συμφωνα με τα οσα μου ειπε υπαλληλος πριν ενα μηνα σε επικοινωνια μου με την επισημη αντιπροσωπεια σημαινει με τη σειρα του οτι "ΔΕΝ εχετε εγγυηση απο εμας σε περιπτωση ασυμφορης επισκευης"!!! Εχετε μονο μια τυπικη εγγυηση λοιπον. Αυτα τα εμαθα και με απετρεψαν φυσικα να παρω απο εξω μια 60αρα πλασμα σαμσουνγκ που δεν φερνει πλεον εδω η αντιπροσωπεια.

 

Αυτό ισχύει και για προϊόντα αγορασμένα από επίσημο αντιπρόσωπο της Γερμανίας; Αυτή την αλητεία θυμάμαι ότι την έκανε κάποια αντιπροσωπεία κινητών για προϊόντα που ήταν παραεισαγωγής, αλλά τελικά η εγγύηση της συσκευής ήταν πλήρης, απλώς εάν η βλάβη ήταν μεγάλη δεν δεχόταν να την επισκευάσει άμεσα η ίδια και έστελνε τη συσκευή να επισκευαστεί στο εξωτερικό με δικά της έξοδα, ή περίμενε τα ανταλλακτικά να έρθουν από το εξωτερικό, ακόμα και εάν τα διέθετε ήδη εδώ. Η τελική διαφορά ήταν περίπου 1 επιπλέον μήνας αναμονής, και μάλλον επρόκειτο για τραμπουκισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Δεν μου εξαιρεσαν κατι, μου το ειπε γενικα οταν μιλησα για αγορα απο εξω, αγορα κομματιου απο επισημο αντιπροσωπο μεγαλης Ευρωπαικης χωρας.

 

Ενα κινητο παει με 5 ευρω εξω, μια τετοια τηλεοραση με μια κουτα θηριωδη της ταξης των 180*120*35cm, θελει εκατονταδα/ες ευρω για να παει και ασφαλισμενη λογω fragile και αλλα τοσα να γυρισει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 55αρα Samsung UE55H6500 στα 995,00 ευρω

 

https://www.skroutz.gr/s/4689887/Samsung-UE55H6500.html?from=account_notifications

Πολυ καλη τιμη αλλα λεει κατοπιν παραγγελιας.Αυτο μπορει να σημαινει πολλα.Απο το καταστημα θεοδουλιδη ειχα παραγγειλει την 6400 στα 1040 στις 28Ιουλιου και ουτε καν ενδιαφερθηκαν να παρουν ενα τηλεφωνο να μου πουν.Τελικα τους πηρα και μου ειπαν θα την εχουν μεσα Αυγουστου.Πηγε 30 Αυγουστου και ουτε καν με ειδοποιησαν.Προφανως στα 1040 δεν τους εβγαιναν τα χρηματα μιας και την αλλη μερα την ειχαν παει 1140 και για αυτο ουτε εδωσαν σημασια.Απαραδεκτο καταστημα.

Το vpn απο την αλλη ενω φερθηκε καλα με την παραδοση περιμενε μεχρι να παρω την τηλεοραση και την επομενη μερα την πηγε στα 956.Αυτο ηταν το απαραδεκτο.Περα απο αυτο ολα τα αλλα ηταν αψογα.

 

Το οτι ειναι πολυ φθηνοτερη σε αλλη χωρα δεν με πολυκαιει μιας και προσαρμοζομαστε με τις τιμες που εχουμε εδω υποχρεωτικα.

 

Overall ειναι μια εξαιρετικη τηλεοραση και στο κομματι smart δινει ρεστα με spotify/youtube/browser να δενουν παρα πολυ καλα με το ολο συνολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι ακριβώς. Αφού η H6470 δεν πωλείται επίσημα στην Ελλάδα, αλλά είναι σε τεχνικά χαρακτηριστικά υπερσύνολο της H6400 και πωλείται και σε καλύτερη τιμή, είναι εκ των πραγμάτων πολύ καλύτερη επιλογή από την H6400, άρα για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά της εγχώριας H6400, η τεχνικά πληρέστερη H6470, και μάλιστα σε αρκετά καλύτερη τιμή, μπορεί να θεωρηθεί ως "προσφορά" της H6400 με επιπρόσθετα "δώρα".

Δε νομιζω οτι λεμε κατι διαφορετικο.

Οταν εγραφα οτι δε λεει τοσο ως προσφορα γενικα (και οχι ως "προσφορα της Η6400" που αν το δεις μεμονωμενα "λεει" και αυτο εγραψα), αναφερομουν σε παραδειγματα οπως αυτο -> http://www.insomnia.gr/topic/531049-tv-samsung-ue55f6400-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-799%E2%82%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/

ή λιγο αργοτερα αυτα -> 

http://www.insomnia.gr/topic/531703-tv-samsung-ue55%CE%B76500-mediamarkt-999%E2%82%AC/

και τα τοπικ γενικα προ μουντιαλ (εκει πχ με τις LG ειχε γινει συγκριση/"απαντηση" απο samsung-sony κλπ)... θα δει και ο ιδιος ο TS οτι ειχε ποσταρει αρκετα σε εκεινα τα θεματα εκεινη την εποχη. Δε νομιζω λοιπον οτι "γενικα" 3 μηνες μετα (που υποτιθεται τα μοντελα της τρεχουσας χρονιας παντα πεφτουν σε τιμη) το να βλεπουμε ιδιες/παρομοιες τιμες συνιστα "προσφορα" (για να μην πω οτι αναλογικα ειναι χειροτερες οι τιμες απο το περσινο μοντελου του κωτσου που παρεθεσα). Μπορει να ειναι απλα η τρεχουσα χαμηλοτερη τιμη, μπορει το 'εξτρα δωρο' σε σχεση με ενα αδελφακι-μοντελο να ειναι σαφεστατο κινητρο να παρεις αυτην και οχι την αλλη, αλλά γενικα σαν τιμη ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...