Προς το περιεχόμενο

Galaxy Grand Prime. Το δικό της selfie-phone ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Samsung


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλές εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει ή ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν κινητά ή ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (π.χ μικρού μεγέθους, με περιστρεφόμενη οθόνη) για να κεφαλαιοποιήσουν την αγορά του "φαινόμενου selfie". Η Samsung ετοιμάζει ένα νέο smartphone για selfies, με την ονομασία Galaxy Grand Prime, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν πρόσφατα.Το νέο smartphone της Samsung διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 5.0 Megapixels στη πρόσοψη, ικανή να προσφέρει φωτογραφίες ανάλυσης 2576 x 1932 pixels. Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8.0 Megapixels και προσφέρει δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 1080p.

 

Το Galaxy Grand Prime βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 400 SoC και διαθέτει 1GB RAM καθώς και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση qHD (540 x 960 pixels). Να θυμίσουμε ότι το Galaxy Grand 2 έχει οθόνη 5.25 ιντσών ανάλυσης 720p.

 

Κατά τα άλλα, το κινητό υποστηρίζει δύο κάρτες SIM (3G), έχει WiFi 802.11a/b/g/n dual band, Bluetooth 4.0 κ.ά. Τόσο το κόστος, όσο και η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένουν άγνωστα για την ώρα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και με 13 μπροστινη μπορεις να βρεις (αν και ειναι υπερβολη).

 

το θεμα ειναι σε τι τιμη θα το διαθεσει η σαμμυ, και ποιο κενο προσπαθει να καλυψει, γιατι απο specs ειναι μαλλον μετριο για να πουληθει πανω απο 200€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...