Προς το περιεχόμενο

Νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Kindle, καθώς και το ολοκαίνουριο Kindle Voyage ανακοίνωσε η Amazon


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαζί με τα tablets, η Amazon ανακοίνωσε δύο μοντέλα e-reader, την αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού Kindle, που τώρα εφοδιάζεται με οθόνη αφής, καθώς και το ολοκαίνουριο Kindle Voyage.Το Kindle Voyage διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη Paperwhite, η οποία έχει υψηλότερη ανάλυση (300ppi). Σύμφωνα με την Amazon, η νέα οθόνη που εξοπλίζεται το Kindle Voyage είναι η υψηλότερης ανάλυσης, υψηλότερης αντίθεσης και υψηλότερης φωτεινότητας που έχει τοποθετηθεί σε Kindle έως σήμερα. Η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογία για να αποτρέψει τις γυαλάδες και τις αντανακλάσεις (είναι micro-etched) ενώ το μοτίβο το γυαλιού έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την υφή του χαρτιού.

 

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλοντα χώρο. Επιπλέον, αυτόματα μειώνει τη φωτεινότητα καθώς περνάει ο χρόνος ενώ διαβάζετε για να μειώσει τη κούραση στα μάτια. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το PagePress. Στα πλάγια της οθόνης υπάρχουν αισθητήρες που ανιχνεύουν πότε ο χρήστης πιέζει την οθόνη του Kindle ελαφρά, ώστε να γυρνάει τη σελίδα στο βιβλίο που διαβάζετε.

Το Kindle Voyage επίσης ανταποκρίνεται με δύναμη ανάδρασης, που μαζί με την ευαισθησία στη πίεση μπορεί να ρυθμιστεί. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν 3G για να κατεβάσουν οι χρήστες βιβλία, το οποίο λειτουργεί δωρεάν σε περισσότερες από 100 χώρες, χωρίς ο χρήστης να είναι απαραίτητο να διαθέτει συμβόλαιο ή να πληρώνει συνδρομή.

 

Το Kindle Voyage είναι ιδιαίτερα λεπτό, με πάχος μόλις 7.6 χιλιοστά. Μαζί με το Voyage, η εταιρεία παρουσίασε και το Origami Cover, το οποίο διπλώνει ώστε πέρα από θήκη, να χρησιμεύει και ως βάση για διάβασμα.

 

Η Amazon ανακοίνωσε και την αναβαθμισμένη έκδοση του απλού και οικονομικότερου Kindle της σειράς e-book reader της εταιρείας. Το νέο Kindle διαθέτει οθόνη αφής, διπλάσια χωρητικότητα και ταχύτερο επεξεργαστή κατά 20% σε σχέση με τον προκάτοχό του. To Kindle κοστίζει $79 ενώ το Kindle Voyage κοστίζει $199. Όσο αφορά στο Kindle Paperwhite, παραμένει διαθέσιμο με κόστος $119.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...