Προς το περιεχόμενο

Αποστολή Λονδίνο: Ανταπόκριση από το λανσάρισμα των iPhone 6 και 6 Plus


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν από αύριο σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων και η Αγγλία, κάτι που μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε σήμερα έξω από το κεντρικό κατάστημα της Apple στο Λονδίνο στη Regent Street για να καταγράψουμε τις αντιδράσεις, με την ευγενική χορηγία της αλυσίδας καταστημάτων Κωτσόβολος.Η ουρά που έχει δημιουργηθεί έξω από το κατάστημα αριθμεί ήδη 80 άτομα (ώρα Ελλάδος 18:00) και η οποία αναμένεται να γίνει αρκετά μεγαλύτερη όσο περνάει η ώρα, ειδικότερα το βράδυ. Για όσους θυμούνται, την τελευταία φορά που προχωρήσαμε σε παρόμοιο ρεπορτάζ, είχαμε διαπιστώσει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων κάθονται στην ουρά από νωρίς, δε το κάνουν για την αγάπη τους προς την εταιρεία και τα προϊόντα της αλλά καθαρά για κερδοσκοπικούς σκοπούς.

 

 

Posted Image

Και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση πόσο μάλλον όταν συναντήσαμε γνώριμες φάτσες από την προηγούμενη φορά, μια ομάδα Ρώσων που ζούνε στο Λονδίνο και για τους οποίους η σχετική διαδικασία αποτελεί παράδοση σε κάθε μεγάλη κυκλοφορία της Apple. Στα σχέδια τους βρίσκεται ήδη η κυκλοφορία των νέων iPad, κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο μήνα.

 

Σε συζήτηση που είχαμε μαζί τους ενημερωθήκαμε ότι η απόφαση της Apple να μην κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus στην Κίνα από την αρχή, έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από όσους διαμένουν εκεί προκειμένου να το προμηθευθούν μέσω eBay ή άλλων ιστοσελίδων με το ανάλογο μεγάλο χαράτσι φυσικά. Το πόσο μεγάλο είναι αυτό το χαράτσι κυμαίνεται από το πόσο τυχερός είναι ο πωλητής αλλά ήδη υπάρχουν αναφορές για τιμές που ξεπερνάνε τα 1000 δολάρια για το μοντέλο των 4.7 ιντσών.

 

 

Posted Image

Αντίστοιχο μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Apple δείχνουν και οι συμπατριώτες τους οι οποίοι -ειδικά οι εύποροι- είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν μεγάλα ποσά προκειμένου να τα αποκτήσουν και πάλι μέσα από ιστοσελίδες αγγελιών. Μάλιστα η επικείμενη κυκλοφορία του Apple Watch στις αρχές του 2015 αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον στη Ρωσία αφού όπως μας εξηγούν θα θεωρηθεί αντικείμενο πλούτου.

 

Προχωρώντας στην ουρά, συναντήσαμε και μια ομάδα Άγγλων οι οποίοι κάνουν ένα «κόλπο» που είδαμε και την άλλη φορά, να πουλάνε τη θέση τους με στόχο τα χρήματα που θα κερδίσουν να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ήδη η δημοπρασία που έχουν ανεβάσει στο eBay έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από 21 άτομα, με την τελευταία διαθέσιμη τιμή να είναι στις 100 λίρες ενώ φυσικά στη δημοπρασία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο φιλανθρωπικό σκοπό.

 

 

Posted Image

Posted Image

Κατά τα άλλα μέσα στο Apple Store ο κόσμος είναι αρκετός, δείχνοντας το ενδιαφέρον του προς όλη τη γκάμα προιόντων της Apple, με μοναδική εξαίρεση το μέρος του iPhone 5c στο οποίο δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον. Η μοναδική αναφορά στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus υπάρχει μέσα από τις επίσημες θήκες της Apple οι οποίες αν και δεν είναι διαθέσιμες για πώληση μέχρι αύριο (με τον ανταγωνισμό να μη περιμένει), έχουν ήδη τοποθετηθεί σε ειδική θέση. Το βράδυ αμέσως μετά το κλείσιμο, ξεκινά το «ντύσιμο» του καταστήματος από δεκάδες υπαλλήλους με αφίσες αλλά και το στήσιμο των νέων iPhone προς επίδειξη προκειμένου να είναι έτοιμο το πρωί να υποδεχθεί όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

 

Posted Image

Στο δεύτερο όροφο του Apple Store της Regent Street υπάρχει ειδικός χώρος στον οποίο διεξάγονται διάφορα σεμινάρια κυρίως για το λογισμικό της Apple, όπου σήμερα παρακολουθήσαμε την επεξεργασία και οργάνωση φωτογραφιών μέσω του iPhoto στο OS X. Αν και έχουμε ξαναπαρακολουθήσει παρόμοιο σεμινάριο, εντύπωση μας έκανε αυτή τη φορά η παρουσία ατόμου η οποία είχε αναλάβει τη μετάφραση της ομιλίας στη νοηματική γλώσσα κάτι σίγουρα αξιέπαινο.

 

 

Posted Image

Οι πόρτες του Apple Store ανοίγουν αύριο στις 10.00πμ ώρα Ελλάδος όταν και θα μπορέσουμε να έχουμε την πρώτη μας επαφή και με τα δύο νέα iPhone, μεταφέροντας σας τις πρώτες μας εντυπώσεις μας μέσα από hands-on videos. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στο Λονδίνο είναι χορηγία της αλυσίδας καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Σιγουρα καποια "σκρουτζαδικα" λαγωνικα θα ειναι εκει που θα φερουν τα πρωτα 6αρια στην Ελλαδα και θα ζητανε απο χιλιαρικο και πανω ως συνηθως...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο παιδιά. Περιμένουμε αύριο τις πρώτες εντυπώσεις και hand's on. 

Με το καλό και στην Ελλάδα το iPhone 6 και 6 Plus (για να πάρουμε μεταχειρισμένο το 5S)!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα καποια "σκρουτζαδικα" λαγωνικα θα ειναι εκει που θα φερουν τα πρωτα 6αρια στην Ελλαδα και θα ζητανε απο χιλιαρικο και πανω ως συνηθως...

χαχα καποια "λαγωνικα " θα το φερουν και καποιοι "λαγοι " θα το παρουν ....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικοί το γουστάρουν αυτό (αναμονή) όπως διάφοροι άλλοι γουστάρουν διαφορετικά άλλα πράγματα. Το να κρίνουμε είναι μακακία. Ο καθένας με την καύλα του.

Προσωπικά αν δεν είχα έννοιες και οικονομικά προβλήματα γιατί να μην το έκανα και εγώ. Θα το θεωρούσα παιχνίδι τρόπος που λέγειν.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο !!!

(αναφέρομαι σε αυτούς που την πέφτουν εξω απο το Apple store με αντίσκηνα!)

 

Τραγικότατο αυτοί που είχαν σταθεί έξω μέρες ΠΡΙΝ ΚΑΝ του δουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα μεγαλο ποσοστο παιδες δεν το κανει επειδη ειναι κολλημενος...αλλα επειδη μπορει να εχει καποιο μαγαζι ή οπως οι αλλοι που πουλανε την θεση ή καποιος αλλος για να προλαβει να ανεβασει γρηγορα review στο youtube...γενικως μεγαλο ποσοστο ειναι για το οικονομικο οφελος.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι φωτογραφίες αυτές ειναι για να υπενθυμίζουν τελικά πόσο value for money ειναι καθε συσκευή Apple πλην του 5C σε μερικούς μερικούς... Εικόνες που θα τις βλέπουν σαν εφειαλτες CEOs της καθε Samsung, htc, xian jang, chun lee, jet lee και καθε άλλης κινέζοεταιρίας, και πάνω απ ολα η wannabe apple Google...

Αγαπάμε apple, αγαπάμε ios και OS X, αγαπη Apple watch, αγαπάμε iTunes, αγαπάμε U2 4ftee...

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...