Προς το περιεχόμενο

Ο Larry Page θέλει μια Google 2.0 που θα φτιάχνει πόλεις και αεροδρόμια


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαίνεται πως τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, τα μπαλόνια για Internet, τα drones ή η ρομποτική αλλά και άλλες καινοτόμες ιδέες δεν είναι αρκετές για τον CEO της Google, Larry Page, καθώς σύμφωνα με το The Information εδώ και ένα χρόνο η εταιρεία εργάζεται μυστικά στο project Google 2.0, το οποίο αφορά στην ανάπλαση πόλεων μεταξύ άλλων.Επιθυμία του Page είναι η κατασκευή ενός περισσότερο αποτελεσματικού αεροδρομίου και μιας πρότυπης πόλης, μίας πόλης-μοντέλο. Για την υλοποίηση αυτών των ιδεών, ο Page πρότεινε τη δημιουργία μιας δεύτερης ερευνητικής ομάδας και ενός εργαστηρίου που θα φέρουν την ονομασία Google Y, που θα έχει αντικείμενο περισσότερο μακροπρόθεσμα προγράμματα και εγχειρήματα από το τμήμα Google X, με επικεφαλή τον Sergey Brin και με απώτερο σκοπό την υποστήριξη μελλοντικών τεχνολογιών.

 

Για αρχή, καμία από αυτές τις ιδέες δε φαίνεται να τίθεται υπό εμπορική εκμετάλλευση. Αντίθετα, περισσότερο ρεαλιστική και βραχυπρόθεσμοι στόχοι είναι υπό σκέψη στις πρώτες συνεδριάσεις της Google 2.0 όπως και η επιμονή του Page, η ανίχνευση τοποθεσίας να είναι περισσότερο ακριβής, σε ίντσες. Τέλος, όπως η Apple έχει το Touch ID για το iPhone, και ο Page θέλει να δει κάποιο είδος βιομετρικής ασφάλειας - πιθανόν από τους αισθητήρες που βρίσκονται στα smartwatches - που θα αντικαταστήσει τους κωδικούς ασφαλείας.

 

Δεν αποτελεί έκπληξη η Google να έχει τέτοιες βλέψεις για το μέλλον, αλλά οι φιλοδοξίες που περιγράφονται παραπάνω είναι πολύ μεγάλες ακόμα και για μία εταιρεία κολοσσό σαν αυτή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Larry Page (και του Sergey Brin).

 

Link.png Site: TheVerge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε τα καλά της και με τα κακά της η Google ανήκει σε ένα μικρό κύκλο εταιρειών που πρωτοπορούν και προσπαθούν να φέρουν το μέλλον σήμερα!

 

Και ποιος λεει οτι το μελλον που θελει ο κοσμος ειναι αυτο που οραματιζεται η Google? Μαλλον αντιθετο θα ελεγα οτι ειναι.

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ποιος λεει οτι το μελλον που θελει ο κοσμος ειναι αυτο που οραματιζεται η Google? Μαλλον αντιθετο θα ελεγα οτι ειναι.

 

Γιατί ολος ο κόσμος 1 όνειρο έχει; και μη μου πεις να είμαστε ευτυχισμένοι να μη πεινάμε κτλ είναι ουτοπία και δεν το θέλουν όλοι.

 

Έχει φτωχούς που μόλις σηκωθούν κοιτάνε να δαγκώσουν τόσο γερά που μετά να μπορούν να φτήνουν τους απο κάτω (εκεί που βρίσκονταν δλδ). Ακόμα και να τη φτάναμε αυτή την ουτοπία όλο και κάποιος με συμπλέγματα θα τη διατάρασε για να νιώσει ότι έχει άλλους απο κάτω του κ.ο.κ.

 

Καλά κάνει η Google, "σταματήστε να ερωτεύεστε προοπτικές και αρχίστε να αγαπάτε πραγματώσεις"

- Κομφούκιος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο μεσο ανθρωπο αναφερομουν. Σιγουρα θελει υγεια, δηλαδη ιαση ασθενιων, και οχι ηλεκτρονικο φακελωμα του ιατρικου του ασθενους και πωληση των στοιχειων, ουτε να πετανε drones πανω απο το κεφαλι του, σιγουρα ναι στα ηλεκτρικα αυτοκινητα που δεν μολυνουν, οχι στο μοντερνο αεροδρομιο που ισως να μην εχει προσωπικο (προτιμω να βλεπω νοστιμες κοπελιτσες), και πολλα αλλα. Αν θελει ο βλαχορωσσος, ας κανει τις πολεις σαν την Αγια Πετρουπολη (οπως ηταν) και οχι google-cyborg-εκτρωμα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό από ότι θυμάμαι το είχε βγάλει η ίδια η google σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα.

 

Ναι... Για αυτό είπε "τρολλαρισμα"... Αλλά Google Fiber υπάρχει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To τρολάρισμα το ξεκίνησαν ήδη ;)

 

 

αρχισαν το τρολαρισμα πριν καν να ξερουν τι τρολαρουν.

 

Published on Jul 29, 2012

Originally published by Google on April 1, 2012. 

For more information, please visit http://www.google.com/fiber

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...