Προς το περιεχόμενο

Η Huawei ανακοίνωσε το Honor Tablet με οθόνη 8 ιντσών και 3G δυνατότητες


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο οικονομικό tablet ανακοίνωσε η Huawei, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Ασιατική αγορά με κόστος περίπου $184. Το Huawei Honor Tablet έχει οθόνη 8 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD και υποστηρίζει ανάλυση 1280 x 800 pixels.Στο εσωτερικό του διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 200 chipset (MSM8212) με τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης χρονισμένους στο 1.2GHz που συνοδεύεται από 1GB RAM. Ενσωματώνει 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα VGA ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5.0 Megapixels.

 

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Huawei Honor Tablet είναι ότι προσφέρει συνδεσιμότητα 3G (HSPA+). Το πάχος του είναι 7.9 χιλιοστά, και επομένως έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά λεπτό σε προφίλ tablet ενώ το βάρος του είναι 360 γραμμάρια. Να τονίσουμε ότι το "καπάκι" είναι μεταλλικό.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4800mAh. Όσο αφορά στο λογισμικό, βασίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean πάνω από το οποίο η Κινέζικη εταιρεία έχει προσαρμόσει το Emotion UI 1.6. Το tablet θα ξεκινήσει να πωλείται πρώτα στη Μαλαισία. Για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία, για το πότε θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη και με ποιο κόστος.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, ας έβαζαν κάτι το ιδιαίτερο. Από τάμπλετ με τέτοια χαρακτηριστικά έχει γεμίσει ο τόπος. Με το που διάβασα τα χαρακτηριστικά άρχισα να χασμουριέμαι! Νόμιζα πως είμαι ματιασμένος!

+1 για το μεταλλικό καπάκι ωστόσο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω ότι τόσο ο χρονισμός των πυρήνων όσο και η RAM είναι λίγο ξεπερασμένα για την εποχή, αλλά και για τα χρήματα που στοιχίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...