Προς το περιεχόμενο

Το Adobe Photoshop στα Chromebooks μέσω... streaming


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, τα Chromebooks φέρνουν τα καλύτερα στοιχεία του cloud στο desktop, είτε αυτό είναι το Google Drive, το Google+ Photos ή το GMail. Σε συνεργασία με την Adobe, η Google καλωσορίζει το Creative Cloud στα Chromebooks, αρχικά με μία έκδοση streaming του Photoshop.Η streaming έκδοση του Adobe Photoshop θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε όσους έχουν πληρωμένη συνδρομή (education) στο Creative Cloud στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τρέχει απευθείας από το cloud στα Chromebooks. Θα διαθέτει τις τελευταίες ενημερώσεις και συνεργάζεται άψογα με το Google Drive, ώστε να μην είναι απαραίτητο το κατέβασμα και το ανέβασμα αρχείων. Οι χρήστες μπορούν να "σώζουν" απευθείας την εργασία τους από το Photoshop στο cloud (φυσικά απαιτείται διαρκής σύνδεση στο Internet).

 

Η εταιρεία επίσης λέει ότι για τους διαχειριστές IT, η διαχείριση της εφαρμογής είναι απλή διαδικασία, η εγκατάσταση του client δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι η ανάπτυξη στα Chromebooks της επιχείρησης είναι απλώς "ένα κλικ μακριά".

 

Link.png Site: Google

Link.png Site: The Next Web

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο το ars που το ειδα χτες

The network requirements are listed as "5 mbps/max latency 250," so it sounds like there's no offline mode.

http://arstechnica.com/gadgets/2014/09/adobe-brings-streaming-photoshop-to-chrome-os/

 

Οποτε... δεν θα παρω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή για να καταλάβω, ενώ όλα τα άλλα web apps είναι δωρεάν (Office , Google docs κλπ) , τώρα για επεξεργασία εικόνας πρέπει να πληρώσουμε ;

Νομίζω ότι ψάχνουν για μαλ...ακούς ανθρώπους.

Δηλαδή να πληρώσω για να κερδίσω κάποια δευτερόλεπτα από την απευθείας αποθήκευση ;

Και από την άλλη, γιατί τόσο μεγάλος ντόρος για το Chromebook, ενώ το Photoshop steaming παίζει και από Windows που έχουν Chrome.

Mαρκετίστικα τερτίπια.

(αν και ερασιτέχνης φωτογράφος, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Photoshop Express των Windows8, για πολύ γρήγορες επεξεργασίες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό που κάνω τσάμπα σε ένα επι πληρωμή λειτουργικό(δια θείου ) πρέπει να το πληρώσω σε ένα τσάμπε λειτουργικό....εύγε ζωή με τα οξύμωρα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να έχεις πολύ καλή σύνδεση για να κάνεις stream το photoshop. Δεν είναι και το μικρότερο πρόγραμμα στον κόσμο. Έτσι και αλλιώς τα chromebooks δεν είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για photoshop. Κάτι πιο ελαφρύ (ίσως το elements) είναι αρκετό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ιδέα του application streaming, εκτός του εξόφθαλμου προβλήματος περί ιδιωτικότητας, βλέπω να έχει μέλλον. Σκέψου πχ να έχεις ένα πολύ δυνατό μηχάνημα (server) σε μια καλή xDSL σύνδεση και να streamάρεις desktops ή applications σε όλες τις συσκευές σου, χωρίς περιορισμό σε OS και hardware, true convergence.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...