Προς το περιεχόμενο

Re: Η action camera της HTC με τον αντισυμβατικό σχεδιασμό


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την παρουσία της σε μια νέα προϊοντική κατηγορία, αυτή των φορητών καμερών οι οποίες προορίζονται για την καταγραφή αθλητικών κυρίως δραστηριοτήτων, εγκαινιάζει σήμερα η HTC με την παρουσίαση της αδιάβροχης κάμερας Re.Όσο ασυνήθιστο είναι το όνομα της νέας κάμερας της HTC, άλλο τόσο ασυνήθιστος είναι και ο σχεδιασμός της ο οποίος θυμίζει περισκόπιο, με την εταιρεία να αναφέρει ότι είναι αρκετά φιλικός προς το χρήστη κάνοντας εύκολο το χειρισμό του.

 

Η Re κάμερα τοποθετείται στην ίδια κατηγορία προϊόντων με τη δημοφιλή σειρά καμερών GoPro αν και η HTC προσπαθεί να διαχωρίσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται η νέα της δημιουργία λέγοντας ότι δεν είναι για «φανατικούς της αδρεναλίνης». Ο σχεδιασμός της Re δεν επιτρέπει την παρουσία οθόνης στην επιφάνεια της και έτσι για τη λήψη φωτογραφίας ο κάτοχος της θα πρέπει να πατήσει το κεντρικό κουμπί μια φορά ενώ για βίντεο το ίδιο κουμπί παρατεταμένα. Ενδεικτικό είναι επίσης ότι δεν υπάρχει πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, με τους ενσωματωμένους αισθητήρες να καταλαβαίνουν πότε κάποιος κρατάει την Re κάμερα στο χέρι του και έτσι να ενεργοποιούν τη συσκευή.

 

Η ανάλυση της κάμερας φτάνει τα 16MP ενώ του βίντεο στα 1080p ενώ δε λείπει φυσικά ο ευρυγώνιος φακός 146 μοιρών για εντυπωσιακά πλάνα. Η εγγραφή βίντεο μπορεί να γίνει στα 30fps για τη Full hd ανάλυση αλλά και τα 120fps όταν όμως γίνεται σε ανάλυση 720p. Η μπαταρία των 820mAh επιτρέπει την καταγραφή 100 λεπτών συνεχούς βίντεο ανάλυσης 1080 είτε 1200 φωτογραφιών, με το τελικό αποτέλεσμα να αποθηκεύεται στην microSD κάρτα των 8GB.

 

Την έλλειψη οθόνης στη συσκευή καλύπτει σε μεγάλο βαθμό η σύνδεση της με τα περισσότερα android smartphones της αγοράς αλλά και τα iPhone όπου η ειδική εφαρμογή αναλαμβάνει τη δουλειά του εικονοσκοπίου (viewfinder). Η σύνδεση με τον υπολογιστή δεν είναι αναγκαία αφού η μεταφορά των φωτογραφιών και των βίντεο μπορεί να γίνει ασύρματα χωρίς τη χρήση καλωδίων.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

HTC ReHTC Re

Η HTC υπόσχεται συνεχή αναβάθμιση της εφαρμογής έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προστεθούν επιπλέον δυνατότητες όπως αυτή της ζωντανής μετάδοσης βίντεο της λήψης που κάνει ο χρήστης με τη βοήθεια του YouTube.

 

Η Re κάμερα αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων παγκοσμίως στην ώρα για την εορταστική περίοδο με τιμή $200 καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα recamera.com, σε 4 συνολικά χρώματα και με μια σειρά αξεσουάρ.

 

Link.png Site: HTC Re

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφού δεν αρέσει στους ελληνάρες άπατο θα πάει......

με 120fps@720p θα είναι καλό για gopro καταστάσεις.

 

Για GoPro καταστάσεις σε καμία περίπτωση... όχι τουλάχισοτον με τα τελευταία μοντέλα... Ίσως για κάποια πιο φθηνή λύση...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και θα είναι fail, για να το λένε 3 φορουμιτες του insomnia, έτσι θα είναι.

γίναμε περισσότεροι :P σοβαρά τώρα.Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι αποτυχία γιατι ένα σημαντικό κριτίριο για να αγοράσεις κάτι είναι η εμφάνηση του.Ακόμα και με μειωμένη τιμή ο κόσμος θα μίνει μακριά απο το συγκεκριμένο προιόν ενξάρτητα της ποιότητας του λόγω της περίεργης κατασκευής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενω η Hero ειναι κουκλα ενα πραγμα...Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα design. Δηλαδη σε ποσα σχεδια μπορει να βγει μια καμερα? Μπαλα, καλαμποκι, πενταλφα? Και τουτη εδω εχει μια λογικη. Εγω παλι δεν την βλεπω πολυ κακη περιπτωση. Σιγουρα οχι λογω specs.Γνωμη μου βεβαια...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποίος πραγματικά χρειάζεται action camera δεν πρόκειται καν να ασχοληθεί και δεν το λέω ως Ελληναρας αλλά ως χρήστης τέτοιων καμερων. Για χαβαλέ κτλ στον μέσο χρήστη που του περισσεύουν το χρήματα ίσως αλλά χωρίς οθόνη ώστε να μπορεί κανείς να δει άμεσα τι τράβηξε και πάλι το βλέπω λίγο χλωμό.

 

Οποιος πάντως ενδιαφέρεται για vfm action camera τύπου gopro ας ρίξει μια ματιά στην SJ4000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι ο μόνος που πιστεύει οτι ο τεχνολογικός σχεδιασμός πάει απο το κακό στο χειρότερο; Με το NOKIA 8210 είχε μπει η βιομηχανία στην νοοτροπία να βγάζει μικρά κινητα, τώρα τα κινητά είναι σαν σκατά, τεράστια που θέλει 2 χέρια για να τα χρησιμοποιείς!

 

Έπειτα έχουμε γεμίσει με αυτές τις αηδίες τα "smart watch"!  Μα καλά ποιος παπάρας θα πάρει ενα ρολόι που θέλει φόρτιση κάθε μέρα;; (Για να μην σχολιάσω το design)

 

Και τώρα αυτη η σιχαμάρα...Τι σκατά είναι αυτό ρε htc?

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...