Προς το περιεχόμενο

Το νέο Oppo N3 θα ενσωματώνει fingerprint scanner


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η Oppo μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook αποκάλυψε ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικού του επερχόμενου Oppo N3.

Αν και στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα, κυριαρχεί η κάμερα και το σύστημα φακών ακριβείας, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την περιστρεφόμενη κάμερα -διαθέτει μηχανισμό που περιστρέφεται και έτσι μπορεί να αναλάβει και το ρόλο της δευτερεύουσας κάμερας για βιντεοσυζητήσεις και selfies.

 

Λογικά πρόκειται για ένα αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, το σημείο του οποίο δείχνει να βρίσκεται στο σημείο που ακουμπάμε τον δείκτη, όταν κρατάμε το τηλέφωνο με το ένα χέρι, όπως συμβαίνει με το HTC One Max ή το Huawei Ascend Mate 7. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις λειτουργίες που θα ενεργοποιεί -πέρα από το ξεκλείδωμα της συσκευής- ή για το τρόπο λειτουργίας του και αν πρέπει να σύρουμε το δάχτυλο από πάνω -swipe scanner- όπως συμβαίνει με το HTC One Max ή τις νέες συσκευές της Samsung ή αν απλώς πρέπει να ακουμπήσουμε απλώς το δάχτυλο όπως συμβαίνει με τα νέα iPhone και iPad και το Ascend Mate 7, η υλοποίηση στο οποίο είναι η καλύτερη που έχουμε συναντήσει σε κινητό, μετά το Touch ID της Apple.

 

Ενδεχομένως πάνω και κάτω από τον αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος -σύμφωνα με μία αναφορά- να διαθέτει και τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου, αν και κρίνοντας από το πάχος της συσκευής και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη, μάλλον είναι απίθανο. Να σημειώσουμε επίσης ότι η παρουσία του αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενδεχομένως να σημαίνει τη κατάργηση του O-Panel, που υπήρχε στο Oppo N1, τον προκάτοχο του Oppo N3, το οποίο στην ουσία αποτελούσε ένα επιπλέον τρόπο αλληλεπίδρασης με το κινητό. Περισσότερα -αν δεν υπάρξουν νωρίτερα διαρροές- θα μάθουμε στις 29 Οκτωβρίου, όταν και το Oppo N3 θα παρουσιαστεί επίσημα στη Σιγκαπούρη.

 

 

Link.png Site: GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα πράγματα για τις εταιρείες είναι ποιο απλά εξέλιξη και ρίσκο κάποιο το κάνουν πρώτοι και κάποιοι δεύτεροι εμείς ως καταναλωτές παίρνουμε ότι μας άρέσει καλή κίνηση σε κάτι που στα επόμενα χρόνια θα γενεί must 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχει το P6500 και το Motorola Razr αν δεν κάνω λάθος που είχαν fingerprint scanner καιρό πριν την Apple.

και η samsung την έκανε copy πάνω στην οθόνη αλλα η μαγκιά είναι να το διαβάζει που και που... της σαμμυ το δικό μου το δάχτυλο το διάβαζε 3/10 φορές ενώ της apple το 9/10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τουμπανη η περιστρεφομενη καμερουλα. Τωρα για το αποτυπωμα, ειναι κατι που για μενα δε χρειαζεται αλλα δε με χαλαει να το εχει κιολας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...