Προς το περιεχόμενο

Τελωνείο από Αμερική


xaerialtwistx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετώ!

 

έκανα την προηγουμενη εβδομαδα μια αγορα απο το αμερικανικο ebay.

αν και συνηθιζω πάντα να αγοράζω από το αγγλικό, ήταν η εξαίρεση μιας και αυτό που ήθελα από Αμερική κόστιζε 50 ευρώ λιγότερο ακομα και προσθετοντας τα ακριβοτερα μεταφορικά. έτσι το αγόρασα χωρίς 2η κουβέντα και αφού πλήρωσα θυμήθηκα τα όσα έχω ακούσει για τελωνείο..

η συσκευασια και το πακεταρισμα του αντικειμενου δεν το προδιδουν για κατι αξιας (ενα αρκετα ακριβο graphing calculator ειναι που ζυγιζει ελαχιστα παραπανω από 200 γραμμαρια. το πακεταρισμα θα ειναι τυπικο στο μεγεθος του κουτιου του, δηλαδη... μικρό). υπαρχει περιπτωση να πληρωσω κατι προσθετο; ειχα παραγγειλει πριν πολλα χρονια κατι ακομα απο το αμερικανικο ebay (κατι εξαρτηματα για επισκευη RROD του πρωτου xbox) και δεν ειχα πληρωσει κατι (βεβαια ηταν ενα μικρο φακελακι).

 

αν και θα το μαθω φανταζομαι εντος των ημερων, ειπα να ρωτησω να μου φυγει το άγχος ή να αγχωθώ από τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω διαβασει παρα πολλες ερωτησεις / απαντησεις απο διαφορα forum σχετικα με το εξτρα κοστος στο τελωνειο πριν κανω post. αλλα ο καθενας εχει διαφορετικες εμπειριες και στο τελος η συζητηση καταληγει στο "ότι κάτσει" και ειπα μηπως υπαρχει καμια αλλη απαντηση απο καποιον που κανει συχνα παραγγελιες απο εκει και όχι μια φορά στα 2 χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρη απάντηση δεν πρόκεται να λάβεις γιατί το στατιστικό δείγμα είναι «αν σου κάτσει». Δεν υπάρχει σταθερός κανόνας ΕΚΤΟΣ αν εκανες παραγγελία με courier που το τελωνειάτικο θα το φας σίγουρα. Αλήθεια πως έρχεται η παραγγελία και ποιο το κόστος cif (ειδος και μεταφορικά) ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι με courier, με τα αμερικανικα ταχυδρομεια σταλθηκε (usps) και με priority.

τα μεταφορικα ηταν κανενα 25αρι (λογο priority δηλαδη), το συνολικο κοστος βεβαια δεν μπορουν να το ξερουν ετσι και αλλιως..

 

απο Αμερικη επισης ξερουμε ποσο καιρο κανει να ερθει κατι με priority? επειδη 5 μερες τωρα μου λεει "Your item departed our USPS facility. The item is currently in transit to the destination." το οποιο δεν ειναι και πολυ διευκρινιστικο για το που βρισκεται (καπου στην διαδρομη!). de.parted our USPS facility in WENATCHEE, WA 98801 on October 17, 2014 at 4:00 am. The item

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχει τιμολόγιο από έξω το κουτί,την πάτησες.

Αν το τσιμπήσει το μάτι του τελωνειακού,θα τρέξουν τα σαλάκια του..και την σαλιοπετσέτα θα την πληρώσεις εσύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...