Προς το περιεχόμενο

Cooler Master Eilte 130 Review


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγο καιρό, στο πλαίσιο του review του Cooler Master Eite 120 Advanced, υπήρξαν κάποιες αναφορές στο επόμενο μοντέλο το οποίο δεν είναι άλλο από το Elite 130. Αφού λοιπόν μας το ζητήσατε, το φέραμε και θα σας το παρουσιάσουμε αναλυτικά μέσα από τις ενότητες του παρόντος review.Το Elite 130 αποτελεί ουσιαστικά το διάδοχο του Elite 120, διατηρώντας την εξωτερική εμφάνιση του δεύτερου προσφέροντας όμως παράλληλα σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του και κατ' επέκταση εξαιρετικά βελτιωμένη, σύμφωνα τουλάχιστον με την εταιρεία, ροή αέρα η οποία στο 120 όπως είχαμε δει είχε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

 

Κατά τα άλλα, όπως φαίνεται έχει διατηρηθεί το ίδιο ευρύχωρο εσωτερικό και η υποστήριξη για κάρτες γραφικών μεγάλου μήκους ενώ, για την ώρα, διατίθεται σε μια μόνο έκδοση μαύρου χρώματος.

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τη σημερινή μας παρουσίαση, η οποία όπως πάντα θα αρχίσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

front.jpg

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master Elite 130

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι η ουσιώδης διαφορά είναι ότι το 130 δεν έχει το Cage για την τοποθέτηση των δίσκων καθώς βρήκε άλλους τρόπους....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη ημουν κατοχος του συγκεκριμενου case πριν περασω στο haf915f να τονισω και τη δυνατοτητα εγκαταστασης υδροψυξης ακριβως πισω απο τον μπροστινο ανεμιστηρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Η ουσιωδης διαφορα εκτος του cage ειναι οτι εχει mesh εμπρος για (πολυ) καλυτερο αερισμο και μια παραπανω USB 3.0.

Απο θερμοκρασιες δυστυχως χωρις exhaust fan της προκοπης ΔΕΝ τα παει και πολυ καλα. Βεβαια ειναι πολυ μαζεμενο, πολυ μικροτερο απο το Bitfenix prodigy πχ. :-)

 

Κανεις διαλεγει και παιρνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...