Προς το περιεχόμενο

Νέα αναβάθμιση για το LG G3 φέρνει καλύτερη απόκριση στο γραφικό περιβάλλον


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια νέα αναβάθμιση για τη φετινή της ναυαρχίδα, το G3, κυκλοφόρησε σήμερα η LG, η οποία με βάση τις πρώτες αναφορές, εστιάζει στην απόκριση του γραφικού περιβάλλοντος και στις καθυστερήσεις που αυτό παρουσιάζει κατά τη χρήση.Το συνολικό μέγεθος της αναβάθμισης είναι 174MB όμως η LG δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα αναλυτικές πληροφορίες για τις αλλαγές ή τις προσθήκες που φέρνει η αναβάθμιση στο G3. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα digipassion, η αναβάθμιση έκανε την εμφάνιση της αρχικά στην Ινδία, την Ταϊλάνδη καθώς και σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές χώρες. Μετά το τέλος της εγκατάστασης, η έκδοση λογισμικού αναφέρει πλέον τον κωδικό V10l-IND-XX αντί του V10j-IND-XX που ίσχυε μέχρι σήμερα.

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές αφού η αναβάθμιση λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της συσκευής, αυτό των μικροκαθυστερήσεων κατά την πλοήγηση στα διάφορα μενού της πλατφόρμας του Android ενώ υπάρχουν αναφορές και για μεγαλύτερη αυτονομία.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσοι δεν έχουν λάβει ακόμα ενημέρωση για την αναβάθμιση, μπορούν σύμφωνα με την ιστοσελίδα να κατεβάσουν την εφαρμογή LG Mobile Support Tool και αφού προχωρήσουν σε backup της συσκευής, να ξεκινήσουν την αναβάθμιση.

 

Link.png Site: DigiPassion

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως γινεται να λετε μερικοι οτι παει σφαιρα? νοκια 3310 ειχατε πριν?

 

Πιθανό να εξαρτάται και από το πόσο "φορτωμένο" έχει κανείς το τηλέφωνό του.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν εδώ και δύο μέρες την έχω τα μικρά lag που υπήρχαν χάθηκαν για τα καλά... . έχει όμως και ένα αρνητικό... αυτονομία έχει μειωθεί και άλλο πριν έβγαζα 5 ώρες οθόνη τώρα με ίδια χρήση στην καλύτερη 4.....

+ όσο για αυτούς που λένε ότι πήγανε σφαίρα και πριν δεν λένε ψέμματα, όσο το είχα άδειο ήταν faster then light... όταν μπήκαν η 120 εφαρμογές μου το lag εμφανίστηκε παντού, ναι μεν μικρό αλλά ειχε.. .

Μου λείπει απροβλιματιστη λειτουργία του g2 και το 7 ώρες screen time του.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή μέρα παιδιά εγώ την εν πάρει εδώ και 4-5 μέρες αγορασμένο από seven spots και η αυτονομία πραγματικά έχει αυξηθεί μου βγάζει 5:30 ώρες σίγουρα όσο για τα lag έχουν μειωθεί αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πολύ μικρά αλλά δεν 3ενοχλούν καθόλου....αυτά από εμένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...