Προς το περιεχόμενο

Next Lock Screen. Νέα εφαρμογή για την οθόνη κλειδώματος του Android κινητού σας από την ομάδα Microsoft Garage


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασυγκράτητη φαίνεται πως είναι η ομάδα Microsoft Garage το τελευταίο διάστημα. Για το λειτουργικό σύστημα Windows Phone ανακοίνωσε τις εφαρμογές LostTurtle, Tetra Lockscreen, Reachme, Floatz, Work Item Studio, Collaborate, Nova Bacon και Sound Stack (ορισμένες είναι συμβατές και με Windows), το Voice Commander για το Xbox One, την εφαρμογή Torque για smartwatches με Android Wear καθώς και τη Next Lock Screen app για κινητά Android!Η τελευταία είναι μία εφαρμογή που μεταμορφώνει την οθόνη κλειδώματος του Android κινητού σας, προσφέροντας διάφορες χρήσιμες πληροφορίες. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επαγγελματίες και όσους δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, αφού προσφέρει πολλά δεδομένα και πληροφορίες μαζί και απευθείας από εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος, και επομένως ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να εισέλθει στο βασικό UI για να πληροφορηθεί για τα ίδια πράγματα μέσω των σχετικών εφαρμογών ή widgets.

 

Για παράδειγμα μπορεί να δείχνει το πρόγραμμα της ημέρας τραβώντας δεδομένα από το ημερολόγιο, υπενθυμίσεις για ραντεβού ή συναντήσεις και conference calls -μάλιστα μπορείτε να εκκινήσετε την τηλεδιάσκεψη απευθείας από την lock screen αντί να εισέρχεστε στο κατάλογο με τις επαφές για να πραγματοποίησε την κλήση χειροκίνητα- ενώ επιπλέον προσφέρει λειτουργία quick app launcher (στο κάτω μέρος διακρίνονται οι αγαπημένες σας εφαρμογές)

 

Η Next Lock Screen παρέχει ειδοποιήσεις και πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος, που ο χρήστης μπορεί να δει με μία ματιά, ενώ μπορεί να τις διαγράψει με ένα swipe. Η Next Lock Screen μπορεί και αλλάζει ταπετσαρία επίσης ανάλογα τη τοποθεσία σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play.

 

 

Εκτός από τις παραπάνω εφαρμογές και φυσικά την εφαρμογή Next Lock Screen, η ομάδα Microsoft Garage ανακοίνωσε και τη διάθεση της εφαρμογής Journeys & Notes επίσης για συσκευές Android. Πρόκειται για μία εφαρμογή που συνδυάζει λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης και οδηγού/ συντρόφου για τα ταξίδια σας. Μπορείτε να τη κατεβάσετε από εδώ.

 

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος ο λόγος να έχεις lockscreen με τόσες λειτουργίες που κανεις χωρίς lockscreen? Μπορείς απλά να καταργήσεις την lockscreen. Έχουμε χάσει το νόημα νομίζω...

  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος ο λόγος να έχεις lockscreen με τόσες λειτουργίες που κανεις χωρίς lockscreen? Μπορείς απλά να καταργήσεις την lockscreen. Έχουμε χάσει το νόημα νομίζω...

Όχι. Να δει κάποιος ότι αύριο έχω οδοντίατρο ή απλήρωτο το ρεύμα κλπ δεν έχω πρόβλημα.

Αλλά να δει τα μηνύματα μου, τις φωτογραφίες μου και ό,τι άλλο δε θέλω να βλέπει ο περίγυρός μου ή ο κλέφτης που θα μου πάρει το τηλέφωνο έχω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά εχω βολευτεί μια χαρά με το Dashclock Widget που υποστηρίζει και Plugin τρίτων.

 

Θα το δοκίμαζα και το Next, αλλά έτσι και αλλιώς σε λίγες μέρες η L υποστηρίζει notifications στην lockscreen.

 

Όλα τα παραπάνω σε "καθαρό" android πάντα.

 

Επίσης σχετικά με τις ανησυχίες που ανέφερε ο NikoS, στην L υπάρχει η δυνατότητα να κρύβονται "ευαίσθητες" πληροφορίες αν θες.

 

π.χ

 

nexusae0_Screenshot_2014-06-26-17-03-08-

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλον να βλέπεις κάποιες πληροφορίες κι άλλο αυτό το πράμα που θέλουν να προωθήσουν με το next... Εγώ βλέπω πως έχει στην lockscreen έναν ολόκληρο launcher... Δεν υπάρχει νόημα ύπαρξης της lockscreen έτσι. Δηλαδή να κλειδώνω την οθόνη μου είτε με κωδικό (ευαίσθητα δεδομένα) είτε απλά για να μην πατηθεί κάτι καταλάθος και παράλληλα να μπορείς από την lockscreen να πάρεις τηλέφωνο, να στείλεις μήνυμα να δεις όλες τις εφαρμογές. Πολύ έξυπνο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πως είναι η Next, αλλά πάρε μια ιδέα πως είναι στο Dashclock όταν πατήσεις σε μία ειδοποίηση και έχεις επιλέξει κλείδωμα με pattern.

 

Νομίζω και στο Next, θα εξαρτάται ότι αναφέρεις από τον τύπο του κλειδώματος. Δεν θα παρακάμπτει τίποτα.

post-48616-0-95482300-1414072251_thumb.png

Επεξ/σία από guido
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ώρες ώρες απορώ τι σκατά εκδόσεις android τρέχει ο κόσμος και ψαρώνει με τέτοιες αηδίες

το ίδιο πράγμα γίνεται εδώ και άπειρες εκδόσεις με lockscreen slider + heads up notifications

 

το galaxy nexus μου του 2011

 

 

 

Screenshot_2014_10_24_11_45_20.png

 

 

Screenshot_2014_10_24_12_44_21.png

 

 

Screenshot_2014_10_24_12_44_32.png

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...