Προς το περιεχόμενο

Η LG παρουσίασε το LG G3 Screen και μαζί το δικό της NUCLUN SoC


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το νέο G3 Screen, το οποίο σχεδιάστηκε με βάση κυρίως τις απαιτήσεις στην αγορά της Ν.Κορέας. Αυτό ωστόσο που καθιστά το LG G3 Screen ξεχωριστό, είναι ότι ενσωματώνει το πρώτο system-on-chip που είναι σχεδιασμένο από την ίδια την LG, και το οποίο έχει την ονομασία NUCLUN.Παλαιότερα γνωστό και με τη κωδική ονομασία "Odin", το NUCLUN SoC βασίζεται στην αρχιτεκτονική της ARM, big.LITTLE, και επομένως διαθέτει τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης τύπου ARM Cortex-A15 χρονισμένους στο 1.5GHz, οι οποίοι αναλαμβάνουν απαιτητικές εργασίες και τέσσερις πυρήνες Cortex-A7 χρονισμένους στο 1.2GH, που αναλαμβάνουν τις λιγότερο απαιτητικές εργασίες.

Το SoC υποστηρίζει δίκτυα LTE-A Cat.6 επίσης. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η εταιρεία, το συγκεκριμένο SoC θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές τις εταιρείας στο μέλλον.

 

Όσο αφορα στη συσκευή, το LG G3 Screen βασίζεται στην ίδια σχεδιαστική γλώσσα που βασίζεται και το LG G3, και έτσι παρατηρούνται οι ίδιες γραμμές και καμπύλες, το ίδιο σύστημα χειρισμού στο πίσω μέρος με τα τρία πλήκτρα, ενώ δεν απουσιάζει το χαρακτηριστικό Laser Auto Focus. Η κύρια κάμερα επίσης διαθέτει αισθητήρα 13 Megapixels που συνοδεύεται από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS+) ενώ η δευτερεύουσα στη πρόσοψη, διαθέτει αισθητήρα 2.1 Megapixels.

 

Η οθόνη του LG G3 Screen έχει διαγώνιο 5.9 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080p. Είναι τύπου LCD IPS. Το LG NUCLUN συνοδεύεται από 2GB RAM, ο αποθηκευτικός χώρος των 32GB είναι επεκτάσιμος ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh.

 

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 157.8 x 81.8 x 9.5 χιλιοστά, ενώ το βάρος της είναι 182 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...