Προς το περιεχόμενο

μόλυνση από σκουλαρίκι


deadmaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδιά...τον αύγουστο εκανα τρυπα για σκουλαρικι στο αυτί... και σημερα οταν εκανα μπανιο και εβγαλα το σκουλαρίκι για να το καθαρισω το πίσω μέρος του αυτιού ηταν πρησμενο και ψιλοετσουζε...παίζει να είναι μόλυνση?? αν ναι τι πρέπει να κάνω για ν ξεπρηστεί??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρε ένα κομμάτι ριγανόξυλο και βάλτο μέσα. θα δεις διαφορά απο την πρώτη στιγμή και σε 2-3 μέρες θα σου έγει γίνει καινούριο το αυτί. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βetadin/οινοπνευμα οπως ειπαν. Επειδη ειναι φρεσκια η τρυπα θα σε ταλαιπωρήσει λιγο στην αρχη. Μπορεις να περιμενεις 1-2 μερες βαζοντας του μπεταντιν να δεις πως θα παει. Λογικα θα αρχισει να υποχωρεί ετσι, αν οχι πηγαινε σε γιατρο και περιμενε να γινει καλα τελειως μεχρι να ξαναβαλεις σκουλαρικι, η τρυπα δεν προκειται να κλεισει μεσα σε 10 μερες.

   Για μενα παντως το καλυτερο μεταλο για σκουλαρίκι ειναι δαγκωτά το ασημι που εχει αντισηπτικές ιδιοτητες. Προσωπικα αν και εχω τρυπες στα αφτια 15 χρονια ακομα μπορει να με πειραξουν, δεν μπορω να φορεσω δυο μερες συνεχομενα ψευτικα σκουλαρικια και ακομα με τα χρυσα ειμαι οριακα. Μονο με τα ασημενια δεν νιωθω.

  Παντα πριν φορεσεις σκουλαρικι βαζε οινοπνευμα στο αφτι και τριψε το λιγο και στο σκουλαρικι το ιδιο και στο τελος αφου το εχεις φορεσει σταξε παλι δυο σταγόνες οινοπνευμα μια μπροστα και μια πισω.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντομεταξύ οταν μολυνθεί μετά αφήνει διαφορετική τρύπα ? γιατι θυμάμαι ενα φίλο μου που του ειχε μολυνθεί επειδή έβαλε απο την πρώτη μέρα σκουλαρίκι της επιλογή του και η τρύπα στο αφτί του δεν έχει καμία σχέση με την δική μου που χωρίς σκουλαρίκι ειναι σχεδόν αόρατη και απο κοντά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικαθα σου συνιστουσα τον πρωτο καιρο να μην πειραματιζεσαι πολυ με σκουλαρικια!

ξερω οτι ειναι φρεσκια η τρυπα και θες να την ευχαριστηθεις φορωντας σκουλαρικια διαφορα αλλα καλυτερα να φορεσεις ενα απλο απο μεταλλο καλης ποιοτητας και να μην το βγαζεις γενικοτερα.

ειδικα το πρωτο εξαμηνο.

επειδη αυτο που μου περιγραφεις μου χει συμβει απειρες φορες και στο αυτι αλλα και στη μυτη, και τις τρυπες των αυτιων τις εχω δεκαετια και, πιστευω δεν ειναι κατι ανησυχητικο( καλου κακου ας το δει κ ενας γιατρος αν εχεις τη δυνατοτητα)

πολλες φορες μπορει να βγαεις το σκουλαρικι για μερικες ωρες σε τρυπα ενος χρονου κ οταν πας να το ξαναβαλεις να δεις οτι εχει στενεψει και παει να κλεισει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

γεια σας παιδιά...τον αύγουστο εκανα τρυπα για σκουλαρικι στο αυτί... και σημερα οταν εκανα μπανιο και εβγαλα το σκουλαρίκι για να το καθαρισω το πίσω μέρος του αυτιού ηταν πρησμενο και ψιλοετσουζε...παίζει να είναι μόλυνση?? αν ναι τι πρέπει να κάνω για ν ξεπρηστεί??

Εχω ενα παρομοιο προβλημα με εσενα και πραγματικα θα σου συνειστουσα να το δει ενας γιατρος

Εγω εχω κανει τρυπα εδω 4 μερες αλλα για καποιο λογο οταν στρυβω το σκουλαρικι νιωθω λες και δεν στριβει πολυ καλα , λες και ακουμπαει καπου(οχι στο δερμα ) και φοβαμαι μηπως εχει πιασει κακαδο ή αλλιως ξεραμενο αιμα

Πειτε μου τι να κανω σας παρακαλω αρχιζω και φοβαμαι πολυ

Επισης αυτο αρχισε εχτες που εκανα μπανιο αλλα μετα το στεγνωσα το αυτι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...