Προς το περιεχόμενο

Silverstone NB05 Review


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού, συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο, είχαμε δει στο Insomnia.gr την παρουσίαση μιας σχετικά απλής και μάλλον συνηθισμένης βάσης στήριξης-ψύξης από τη Silverstone, την ΝΒ04.Προσφάτως η εταιρεία μας έστειλε ακόμη μια τέτοια βάση, η οποία αν και θα μπορούσαμε να υποθέσουμε, λόγω ονόματος, πως είναι η βελτιωμένη έκδοση της NB04 ωστόσο τελικά δε μοιάζει σε τίποτα απολύτως με αυτή.

 

Ο λόγος για την ΝΒ05 η οποία λειτουργεί όχι μόνο ως βάση στήριξης και ψύξης του φορητού μας υπολογιστή αλλά και ως ένα μικρό docking station, ενώ η αρκετά πρωτότυπη εμφάνισή της και ο crossflow ανεμιστήρας της τραβούν αμέσως την προσοχή.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε σιγά - σιγά τι μπορεί να καταφέρει μια βάση η οποία σχεδιαστικά ξεφεύγει από τη συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων της κατηγορίας, ξεκινώντας όπως πάντα με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών της χαρακτηριστικών.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Silverstone NB05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 ευρώ για διαφορά 4-5 χωρίς....Δεν πάω καλύτερα να αγοράσω 5-6 ανεμιστήρες για Pc και να βάλω ακριβώς κάτω από τις τρύπες του λάπτοπ για να μπαίνει καλύτερα ο αέρας?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τίτλος έχει λάθος. Λέει Silvestone αντί για SIlverstone. Και μιας και μπήκα στον κόπο να γράψω, ας πω και την γνώμη μου.

 

Λόγω μεγέθους και σχήματος θα πουλήσει καλά σε συγκεκριμένο target group . Σου λέει ο άλλος που να κουβαλάω ολόκληρο το άλλο το παραλληλόγραμμο, θα πάρω αυτό που είναι και καλάισθητο και χωράει και στην τσάντα (λέμε τώρα).

 

Αν έπρεπε να πάρω ντε και καλά μια βάση, θα τσίμπαγα μια Enermax Aeolus που είναι και πιο φτηνή και πιο καλή απο άποψη επιδόσεων και δοκιμασμένη εδω και χρόνια. Αλλά σχεδόν την ίδια δουλειά κάνεις με 2 βιβλία ή 4 καπάκια μπουκαλιού ή 4 αναποδογυρισμένες βάσεις για ρεσώ.

 

Τώρα αν θες να παίζεις Crysis με καύσωνα στο laptop δεν πρόκειται να σε σώσει καμία βάση. Καλύτερα να στήσεις ένα χάλκινο γραφείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...