Προς το περιεχόμενο

Samsung: Προς το τέλος του 2015 η κυκλοφορία smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η Samsung να παρουσιάζει χαμηλά κέρδη εξαιτίας του ανταγωνισμού με Κινέζους κατασκευαστές, η εταιρεία όμως έχει θέσει δυο στόχους προκειμένου να επανακάμψει.Αρχικά η Κορεατική εταιρεία σκοπεύει να μειώσει το κόστος αγοράς των low και mid-range κινητών της καθώς επίσης και τον αριθμό των διαφορετικών μοντέλων που κατασκευάζει, κατά περίπου 30%. Σύμφωνα με το PhoneArena, σκοπεύει να εξοπλίσει τις πιο ακριβές της συσκευές με τεχνολογία η οποία είτε είναι δύσκολη είτε ακατόρθωτη από άλλες εταιρείες να τη μιμηθούν.

 

Πρόσφατα, η εταιρεία μας παρουσίασε το Galaxy Note Edge, με το κυρτό μέρος του να διαθέτει οθόνη ενώ πέρυσι είχε κάνει την εμφάνισή του το Galaxy Round με καμπύλη οθόνη. Ο επόμενος εντυπωσιακός στόχος της εταιρείας είναι να κατασκευάσει κινητά με οθόνη που θα διπλώνουν στη μέση.

 

Σύμφωνα με τον Lee Chang-hoon, Αντιπρόεδρο του τμήματος Samsung Display σε ομιλία του στο Συνέδριο επενδυτών της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία θα εξασφαλίσει τη παραγωγή 30.000 ως 40.000 αναδιπλούμενων οθονών ανά μήνα μέχρι το τέλος του 2015. Το αρχικό σχέδιο αφορά την πρώτη κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής τα Χριστούγεννα του 2015, με πρώτη διάθεση στην αγορά μέσα στο 2016. Συμπλήρωσε επίσης πως η θυγατρική της εταιρείας με την ονομασία Display εργάζεται ώστε να μειωθεί το κόστος κατασκευής AMOLED οθονών για να συναγωνιστεί αυτό των LCD που είναι πιο οικονομικές.

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καιρός ήταν να δούμε κάτι καινούργιο. Πολύ πρακτικό στο να μειωθεί το συνολικό μέγεθος της συσκευής που έχει ξεφύγει με όλα τα 5.5+ ίντσες τηλέφωνα.

 

Σε κανένα δύο χρόνια θα έχουμε 6" σε μέγεθος 4" συσκευής.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραία είδηση !
δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα ειναι καλό και θα μας καλύπτει , σημασία έχουν τα μελλοντικά. Πιστευω σε λίγα χρόνια θα έχουμε κινητά που θα ανοίγουν τις οθόνες τους σε 6 και 7" για θέματα gaming και παρακολούθησης ταινιών/βίντεο αλλα θα μπορούν να λειτουργούν και σε οθόνη των 3" για λειτουργίες όπως sms/calling (τυχαία νούμερα)

αυτό ειναι κάτι που το χρειαζόμαστε , να επιλέγουμε κατα περίπτωση σε τι mod θα λειτουργεί η συσκευή μας , να ειναι πρακτική και να μην ξοδεύει ενέργεια χωρίς λόγο. 

αν και πιστευω οτι το πραγματικό μέλλον στις κινητές συσκευές ειναι γυαλιά τύπου google glasses σε vr τεχνολογία και ρολόγια , κάτι που θα εξαλείψει τα όρια του μεγέθους προβολής και του μεγέθους μεταφοράς της εκάστοτε συσκευής.

κάθε τεχνολογικό βήμα πάντως ειναι θετικό :)


 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό φίλε είναι ΔΥΟ οθόνες, που συνεργάζονται. Το στοίχημα είναι, ΜΙΑ οθόνη που θα διπλώνει, χωρίς κενό ανάμεσα στα δύο μέρη της. Ενιαία, δηλαδή.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mobile VR, αναδιπλούμενες οθόνες, η samsung βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας στα κινητά. Μπράβο samsung που φέρνεις ωραία πραγματάκια!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ενώ είχαμε φτάσει σε ένα τρελό επίπεδο λεπτότητας στα κινητά ξαφνικά γυρίζουμε πάλι από την αρχή να πρέπει να λεπτίνουμε τα "τοστ - σάντουιτς" κινητών με εύκαμπτες οθόνες που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο...

 

Σαν το γεφύρι της Άρτας ένα πράγμα...   :P   

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να το εχουν στο πρόγραμμα σημαίνει οτι το εχουν φτιαξει και περιμενουν σε δυσκολη (οικονομικη) στιγμη να το λανσαρουν για να παρουν το κομματι της πιτας. οπως καθε εταιρεια εχει τη στρατηγική της

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά το καλαμπούρι με το tizen ήρθαν και τα ευκαμπτα κινητά από τους Κορεατες. Τόσα ΘΑ ούτε ο μακαρίτης...

Άσε που αν έβγαιναν πραγματικότητα ότι λενε θα έπρεπε ήδη να έχουμε εύκαμπτα κινητά από αυτούς. Άντε και το 2015 να διαβάζουμε για το ότι θα κυκλοφορήσουν το 2017...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...