Προς το περιεχόμενο

Επέκταση εκτός Κίνας για το app store της Xiaomi


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που συνάντησε με την κυκλοφορία του δικού της app store στην Κίνα, η Xiaomi αποφάσισε να διευρύνει τη διαθεσιμότητα του και σε άλλες χώρες, δίνοντας την ευκαιρία αρχικά σε προγραμματιστές από το Χονγκ Κόνγκ, τη Ταϊβάν και τη Σιγκαπούρη να κάνουν γνωστές τις δικές τους εφαρμογές.Κατά μέσο όρο οι χρήστες του Xiaomi app store "κατεβάζουν" καθημερινά περίπου 50 εκατομμύρια εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου και των 3000 εφαρμογών που αφορούν κυρίως το tablet της Xiaomi, το Mi Pad. Από τις αρχές του έτους μέχρι τον Οκτώβριο, η Xiaomi πλήρωσε 60 εκατομμύρια δολάρια στους προγραμματιστές ενώ πρόσφατα γιόρτασε και το συμβολικό ρεκόρ των 10 δισεκατομμύρια downloads μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα.

 

Αρκετές Κινέζικες εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Xiaomi, επωφελούνται από την απόφαση της Google να μην κάνει διαθέσιμο το Play Store στη Κίνα εξαιτίας κυρίως της νομοθεσίας. Παρ' όλα αυτά, η Κινέζικη αγορά είναι αρκετά μεγάλη για να συνεχίσει να μένει εκτός η Google με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα.

 

Μέχρι τότε η Xiaomi θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει περαιτέρω το δικό της app store αφού όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, σύντομα θα προχωρήσει σε περαιτέρω επέκταση με την υποστήριξη και άλλων χωρών.

 

Link.png Site: MIUI

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως έτσι αρχίσουν και επικρατούν πιο λογικές τιμές από τα σημερινά καραγκιοζηλίκια λες και ζούμε ακόμα στα '90s

 

Βέβαια πάντα τα υπάρχουν πελατάκια για τις "premium" παπάτζες που θα τα σκάνε ευχαρίστως, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο μάλλον θα κάνει καλό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Παρ' όλα αυτά, η Κινέζικη αγορά είναι αρκετά μεγάλη για να συνεχίσει να μένει εκτός η Google με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα.

Απ ότι ξέρω το μερίδιο της Baidu στη Κίνα είναι στο 69,37% και της Google στο 2,13% . Θεωρώ λοιπόν περιττή την αναφορά της Google στο κείμενο , δεδομένης και της κίνησης της Xiaomi. H Google θα πάει άπατη στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. Επίσης δεν γνωρίζω τα ποσοστά της Google στη Ρωσία, μια άλλη μεγάλη αγορά, όπου εκεί ανέρχεται η Yandex.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για Κίνα Q2

 

Baidu has 81.7% share of China’s search engine market by revenue in the second quarter of 2014, followed by Google (10.9%), Sogou (3.8%), and 360 Search (2.6%) according to data from iResearch.

 

 

Source.png Πηγή: chinainternetwatch.com

 

 

Για Ρωσία Q1

 

Search-Engine-Market-Shares-Russia.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Radiatedsoul κοίτα να δεις τι παίζει. Το android είναι open source ετσι? Δηλαδή μπορείς να το πάρεις εσύ όπως είναι, να το ονομάσεις radiatedsoulMobile και να έχεις βγάλει το δικό σου λειτουργικό σύστημα για smartphones. To θέμα είναι τώρα το appStore, γιατί android χωρίς appStore=Αχριστο, οπότε τώρα εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η google και σου λέει αν θέλεις να έχεις το PlayStore στο λειτουργικό σου σύστημα, 'σκάστα' μου και πάρτο.Ti εναλλακτική έχεις? αυτό που έκαναν οι κινέζοι( αν και την Xaiomi δεν την πάω από τότε που αποδήχθηκε ότι το GUI τους είναι ακριβώς ίδιος κώδικας από ένα project στους XDA και δεν γίνεται καμιά αναφορά στους δημιουργούς αλλά το παρουσιάζουν σαν δικό τους,anyway),  κάνεις το δικό σου appStore όπου κάποιος developer μπορεί να ανεβάσει εκεί την εφαρμογή του και όχι στο Playstore

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...