Προς το περιεχόμενο

Η Schneider Electric παρουσιάζει το APC Mobile Power Pack, μια εξωτερική πηγή ενέργειας για Smartphones, Tablets


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Schneider Electric παρουσιάζει το APC Mobile Power Pack, μια εξωτερική πηγή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση κινητών και άλλων smart συσκευών. Η μεγάλη χωρητικότητα και η υψηλή απόδοση του APC Mobile Power Pack το καθιστούν ιδανικό για ταμπλέτες, smartphones και οποιαδήποτε άλλη smart φορητή συσκευή χρησιμοποιεί φορτιστή USB. Χάρη στο μικρό της βάρος, η νέα αυτή εξωτερική μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιείται για μεγαλύτερο διάστημα σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές όπως, για παράδειγμα, οι υπηρεσίες εύρεσης γεωγραφικής θέσης και GPS, οι οποίες συνήθως καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

Ο κ. Nils Horstbrink, στέλεχος του τμήματος UPS EMEA Marketing στη Schneider Electric δήλωσε: «Πολλές φορές, έχουμε ‘μείνει’ από μπαταρία είτε σε κάποιο ταξίδι, είτε ακόμη και όταν βρισκόμαστε στο γραφείο ή το σπίτι. Το APC Mobile Power Pack έχει σχεδιαστεί με στόχο να εξασφαλίζει τη λειτουργία των εφαρμογών που θέλουμε, τη στιγμή που τις έχουμε ανάγκη: να κατεβάσουμε ένα σημαντικό έγγραφο ή email, να στείλουμε ένα tweet, να έχουμε πρόσβαση σε κάποιο λογαριασμό gaming ή να ανεβάσουμε φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία που παρακολουθούμε. Με το APC Mobile Power Pack δεν χρειάζεται πια να ελέγχουμε ανήσυχοι την ένδειξη της μπαταρίας μόνο και μόνο επειδή η συσκευή μας έχει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης ή επειδή βρισκόμαστε πολλές ώρες εκτός γραφείου».

 


M5BK%20front%20left.jpg

Το APC Mobile Power Pack προσφέρεται σε δύο μεγέθη: M5 (5000 mAh) και M10 (10.000 mAh). Με βάρος 142 γραμμάρια και διαστάσεις μικρότερες από 108 x 65 x 15 χιλιοστά, το μικρό Μ5 έχει ενέργεια αρκετή για δύο πλήρεις φορτίσεις ενός συνηθισμένου smartphone, ενώ το μεγαλύτερο M10, με βάρος 243 γραμμάρια και διαστάσεις 147 x 89 x 14 χιλιοστά, επαρκεί για μία πλήρη φόρτιση μιας ταμπλέτας ή τέσσερις φορτίσεις ενός συνηθισμένου smartphone.

Διαθέσιμο σε γυαλιστερό λευκό ή μαύρο, το APC Mobile Power Pack στέκεται άνετα δίπλα σε οποιαδήποτε κομψή συσκευή smartphone ή tablet. Η ενσωματωμένη μπαταρία από πολυμερή λιθίου μπορεί να φορτιστεί δύο φορές περισσότερες από μια αντίστοιχη ιόντων λιθίου, χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Εξωτερικά, το APC Mobile Power Pack διαθέτει δύο θύρες εξόδου USB, δίνοντας τη δυνατότητα να φορτίζουμε ταυτόχρονα δύο συσκευές, καθώς και φωτεινή ένδειξη 4 LED που μας πληροφορεί για την κατάσταση της μπαταρίας.

Η φόρτιση του APC Mobile Power Pack γίνεται από εξωτερικό φορτιστή micro USB, και ολοκληρώνεται σε περίπου 4 ώρες (για το M5) και 8 ώρες (για το M10). Και τα δύο μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική ικανότητα να αποθηκεύουν ενέργεια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να μένουν για ολόκληρες εβδομάδες σε τσάντες, σακίδια, θήκες, χωρίς να χάνουν σημαντικό ποσοστό της ενέργειάς τους. Έτσι, όποτε χρειαστεί, το APC Mobile Power Pack θα εξασφαλίσει τη λειτουργία της φορητής συσκευής, απλά και αξιόπιστα. Tα M5 και M10 φορτίζουν τη μπαταρία της συσκευής, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν συνδέουμε το φορτιστή τους σε μία πρίζα.

Για ασφαλή και μακροχρόνια λειτουργία, η Schneider Electric έχει ενσωματώσει στο APC Mobile Power Pack μια σειρά διατάξεις προστασίας. Για το θέμα αυτό, ο κ. Γιώργος Δριτσάνος, Εμπορικός Διευθυντής Τομέα ΙΤ & Υπηρεσιών για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, επισημαίνει: «Πολλές εξωτερικές μπαταρίες χαμηλού κόστους δεν διαθέτουν τους απαραίτητους μηχανισμούς ελέγχου ώστε να προστατεύονται από συνηθισμένα προβλήματα όπως υπερβολική φόρτιση, εκφόρτιση ή αύξηση της θερμοκρασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη πτώση της απόδοσης του συσσωρευτή και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, ακόμη και την καταστροφή του από υπερθέρμανση. Η ειδική διάταξη Protection Circuit Module (PCM) προστατεύει το APC Mobile Power Pack από όλα τα παραπάνω προβλήματα, και σε περιπτώσεις υπερφόρτωσης ή βραχυκυκλώματος του φορτιστή USB, ή ακόμη και αν μιλάμε για εξαιρετικά μικρής έντασης ρεύμα (ultra-low dark current)».

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...