Προς το περιεχόμενο

splitter σε router


arien

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , 

Για να μην κουραζω θα μπω κατευθειαν στο θεμα : Ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιω το splitter για να συνδεσω ΜΟΝΟ το ρουτερ στην τηλεφωνικη πριζα? ( δεν εχω τηλεφωνο) . Υπαρχει διαφορα αν συνδεω το ρουτερ πρωτα στο splitter με το αν το συνεδεα κατευθειαν στην τηλεφωνικη πριζα?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Το splitter είναι μόνο για να διαχωρίζει το τηλέφωνο από το ίντερνετ δεν είναι απαραίτητο αν έχεις μόνο ρουτερ συνδεδεμένο πάνω στην γραμμή και δεν έχει διαφορά είτε συνδέσεις το ρουτερ απευθείας πάνω στη γραμμή είτε πρώτα πάνω στο splitter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν χρειαζεται.μερικοι το κανουν μονο για εναν λογο.σαν εξτρα προστασια σε περιπτωση που πεσει κανας κεραυνος ή γινει κανα κουφο με παραπανω ταση να την φαει το σπλιττερ και οχι το ρουτερ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα το κανεις λιγο πιο δυσκολο να παρεις και τα 2 στα χερια.δηλαδη δεν εχεις να χασεις κατι αμα βαλεις σπλιττερ.απλα αυξανεις τις πιθανοτητες να γλυτωσεις το ρουτερ.

 

Το κάνουν για έξτρα προστασία άλλα κάνει δουλειά σε αυτές της περιπτώσεις που αναφέρεις η θα πάρει μαζί και το splitter και το router; :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό δεν το ήξερα αν και εγώ έχω ειδικό πριζάκι με προστασία... να είσαι καλά Ευχαριστώ

αντιθετα τα πριζακια με προστασια δεν τα θελουμε.εχουν πυκνωτη και αντιστασεις κτλ τα οποια κανουν προβληματα πιο πολυ στο ιντερνετ και λιγοτερο στο τηλεφωνο.ναι μεν μπορει να κανουν δουλεια αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο για το adsl>σε αυτα συγκαταλεγονται τα πριζακια του οτε οπως και πριζακια αντικεραυνικα ειτε πριζακια που εχουν και κατι γειωσεις κτλ.για τα τριτα δεν εχω παραπανω info αφου μια δυο φορες εχω πετυχει αλλα τα πρωτα δεν τα θελουμε.

δημιουργουν να το πω καποια απλα καποια shorts σαν βραχυκυκλωματα και αυξανουν το φορτο σε ren Πανω στην τηλεφωνικη γραμμη.

 

ενα μια απλη γραμμη εχει απο default κοντα στα 0,40 ren και τα tip -ring / tip -ground / ring ground ειναι ολα Open

οταν βαλεις πριζακι του οτε εχεις tip -ring shorted tip-ground open kai ring ground shorted και το 0,40 παει κοντα στο 1,5 με 2 χωρις να εχεις συσκευες πανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν σημαινει οτι θα χασεις σε συγχρονισμο υποχρεωτικα αλλα μπορει να σου προκαλεσει αποσυνδεσεις.επισης σε σπιτι που ειχα δει με 4 διπλα πριζακια με πυκνωτη δεν επαιζε καν το τηλεφωνο.επαιρνες τηλεφωνο χτυπαγε μια φορα και δεν ξαναχτυπαγε.απλα οπως ειπα αυτο ισχυει για πριζακια αντικεραυνικα και πριζακια οτε που εχουν πυκνωτη.καποια αλλα που ειχα δει να εχουν καλωδιο για γειωση αλλα νομιζω δεν ειχαν πυκνωτη δεν ξερω αν επηρεαζουν.μια δυο φορες τα εχω πετυχει στην ζωη μου.οπως και αντικεραυνικο με πυκνωτη μια φορα εχω πετυχει και ειχε πανω το σημα του κεραυνου.συνηθως του οτε βλεπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...