Προς το περιεχόμενο

PANASONIC TX-40AS640Ε @Mediamarkt 399e


Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ξαναβγήκε στο mediamarkt στα 449. Τι λέτε για όσους δεν την πρόλαβαν στα 400; Η διαφορά στην τιμή εξακολουθεί να είναι μεγάλη σε σχέση με άλλα καταστήματα. Προσφορά λοιπόν;

 

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PANASONIC-TX-40AS640%CE%95,99452,498527,1291623.html?langId=-18&et_cid=252&et_lid=1554&et_sub=%5BHomepage%5D-TVC_TV_1140386

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα γυαλιά που λες κάνουν, τα πηρα κι εγώ, απλά για το 3d θέλει ρυθμίσεις η εικόνα για να μην έχεις ghosting. Δηλαδή ότι εχει σχέση με φωτεινότητα και κοντράστ τα βάζεις στο τέρμα. Μετά απο μια βδομάδα χρήσης μπορώ να πω ότι η TV είναι super. Εκτός από την εικόνα και την ποιοτητα κατασκευής που είναι κορυφαίες, μου αρεσε η ύπαρξη Bluetooth όπου συνδεεις ποντίκι, πληκτρολογιο και ακουστικά αλλα κυρίως το display mirroring η αλλιώς κατοπτρισμος οθόνης όπου σύνδεσα ενα smartphone Sony z ultra, το γυρισα σε landscape κι εμεινα με ανοιχτο το στόμα! Η τηλεοραση απογειώθηκε, έγινε super smart!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Την πηρα  κι εγω απο media markt στα 399  € ( ειδα την διαφημιση οτι ειναι 1200 hz,αλλα μαλλον απο οτι διαβασα αργοτερα τα 1200 ειναι τρυκ μαρκετινγκ των εταιριων,δεν υφισταται στην πραξη) και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,για την τιμη της προσφορας θεωρω οτι δεν υπηρξε καλυτερο value for money τον τελευταιο καιρο. Tα μαυρα της ειναι εξαιρετικα,να δειτε αστυνομικη ταινια ή θριλερ που εξελισσεται νυχτα κυριως να γουσταρετε τρελα!) τα υπολοιπα χρωματα ισως να μην ειναι τοσο φανταχτερα ( ειναι mva όχι ips led panel) οσο θα ηθελα ακομα και στο (dynamic mode -1 ψυχρο) που την παρακολουθω.Να δειτε ταινιες ντοκυμαντερ και κινουμενα σχεδια full hd ,εκει απογειωνεται η tv τελειως,αποδιδει την καλυτερη εικονα!Ειδα ταινια και σε true cinema που συστηνουν οι reviewers απο τα σαιτ,αλλα θεωρω οτι για το ματι μου δεν αναδεικνυει τις δυνατοτητες της tv.Γενικα καθε ζευγαρι ματια αντιλαμβανεται καπως διαφορετικα τα χρωματα,σ αλλους αρεσουν τα εντονα, σ αλλους τα μουντα ,σ αλλους τα σκοτεινα ,σ αλλους τα φωτεινα.Συνολικα η εικονα της ειναι φανταστικη ,τηλεοπτικο σημα ειναι αρκετα καλο,αν και δεν με πολυαπασχολει γιατι παρακολουθω τηλεοραση ελαχιστα. Ανυπομονω να δω αγωνα ποδοσφαιρο ή μπασκετ σε hd,720 p. Πρεπει να ειναι δυνατη εμπειρια. Στα videogames ,εχω συνδεσει wii u με 1080 p, ειναι απολαυση τα χρωματα και η κινηση. Το θεμα του input lag(γραφεται οτι η tv αποδιδει μετρια σε σχεση με τις αντιστοιχες sony και samsung) δεν μπορω να το αντιληφθω. Επισης δεν ξερω πως να ενεργοποιησω το gaming mode απο το μενου στα ελληνικα. Mηπως γνωριζει καποιος φιλος να με βοηθησει?

3d δεν δοκιμασα καθολου,μιας και δεν περιλαμβανει τα active γυαλια τα οποια και ειναι ακριβα,ισως στο μελλον αν μου δανεισει κανενας φιλος να δω καμια ταινια μονο και μονο για δοκιμη. Γενικα δεν με απασχολει το 3d,εχω εξαντλησει την μαγεια του στο σινεμα και πλεον πολλες φορες μου φερνει και ζαλαδες.

Οσον αφορα το media player της ειναι αψογο, οτι ταινια full hd mkv ή ακομα και sd avi,τα παιζει απροβληματιστα και οι υποτιτλοι εχουν ικανοποιητικο μεγεθος,ουτε μεγαλοι ουτε μικροι.Πολυ καλο ειναι οτι σε mkv τρως τις μαυρες μπαρες πανω κατω χωρις να χανεις απο το μεγεθος της εικονας.Σε blu ray δεν μπορεις να φας τις μπαρες , αν και η εικονα ειναι λιγο καλυτερη.Eνα μειον ειναι οτι αναγκαστικα παιζω ταινιες απο το στικακι μου. Απο εξωτερικο σκληρο που εχω μεγαλο καταλογο αρχειων κανει μια ωρα να τα φορτωσει ,οποτε τον καθιστα μη χρησιμο.

Για smart τη λειτουργω ως ταιρι με το ipad mini retina μου,οχι με το smart τηλεχειριστηριο της που μου ειναι αβολο, και παιζει αρκετα καλα. Τα hd βιντεο που streamaρονται απο το ιντερνετ ,youtube κλπ είναι 720 p ριπαρισμενα, μην περιμενετε να φτανουν τα επιπεδα των mkv που κατεβαζετε στις ταινιες.ΑΥΤΑ και sorry εαν σας κουρασα :-(

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τhanks,tελικα το βρηκα το game mode πρεπει να πας εικονα -ρυθμισεις επιλογων- λειτουργια παιχνιδιου και να το ενεργοποιησεις την ωρα που παιζεις game ομως. Με την ενεργοποιηση απενεργοποιουνται διαφορες λειτουργιες της εικονας οπως το intelligent frame creation και καποια αλλα κανοντας την εικονα, κινηση κ την καθαροτητα frames λιγοτερο smooth κ εντυπωσιακη αλλα την αποκριση στις εντολες χειριστηριου πιο αμεση. Στα single player δεν μπορω να καταλαβω διαφορα στην αποκριση, επομενως θα το αφησω απενεργοποιημενο το game mode. Στα multiplayer online first person shooter πολλοι λενε οτι παιζει σημαντικο ρολο...  Δεν παιζω πολυ συχνα multiplayer επομενως αφηνω απενεργοποιημενη την λειτουργια του παιχνιδιου και το intelligent frame creation στο μεγιστο για smooth εμπειρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περνωντας μερικες μερες με την tv ξεπερνωντας και τον αρχικο ενθουσιασμο θελω να πω οτι η τηλεοραση συνισταται πρωταρχικα για παρακολουθηση ταινιων, ειναι απιστευτη λογω mva panel και εξαιρετικων μαυρων επειτα για videogames σε 1080p. Το ifc το εχω πλεον στο ελαχιστον σε ταινιες και videogames,πιστευω ειναι η ιδανικη ρυθμιση( καμια φορα οταν το ματι ειναι πολυ ξεκουραστο και θελω να το εντυπωσιασω το βαζω στο μεγιστο) . Το τηλεοπτικο σημα ειναι απλα καλο,οποιος βλεπει πολυ τα καναλια εχει και καλυτερες επιλογες προς sony bravia μερια .Χθες που ειδα hd αγωνα μπασκετ στην ΕΡΤ δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα τα χρωματα και αναγκαστηκα να βαλω το intelligent frame creation στο μεγιστο γιατι ειχε πολυ τρεμοπαιγμα στη κινηση.Γενικα χωρις να ειναι η τελεια τηλεοραση εαν τη θελει καποιος για hd ταινιες και videogames ειναι ιδανικη,δεν προκειται να το μετανοιωσει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι την εχω κανει την αναβαθμιση λογισμικου απο την αρχη που την αγορασα,επομενως δεν μπορω να καταλαβω διαφορα με πριν στο τηλεοπτικο σημα. Γενικα τα μουντα ξεθωριασμενα χρωματα στα τηλεοπτικα καναλια δεν ειναι και οτι καλυτερο και δεν νομιζω να βελτιωνεται πολυ ακομα και εαν στην καλιμπραρει ειδικος. Σε αθλητικους αγωνες στο hd εχει ενοχλητικο τρεμοπαιγμα στη κινηση το οποιο λυνεται εαν βαλεις το ifc στο μεγιστο. Οι tvs με το ips led panel που εχω δει στις βιτρινες εχουν σιγουρα καλυτερη τηλεοπτικη εικονα αλλα το mva αυτης της τηλεορασης αποδιδει τρομερα στις hd ταινιες και δειχνει και φοβερη εικονα στα videogames,πεντακαθαρη με τελειους χρωματισμους και χωρις ασπρα που να φωτιζουν πολυ και να επηρεαζουν και τα αλλα χρωματα. Για την χρηση που τη πηρα ειναι φοβερη. Για καποιον που βλεπει πολυ τηλεοπτικο προγραμμα,μπορει και να ξενερωνε εαν τη συγκρινε με καποια αλλη τηλεοραση στη κατηγορια της. Γενικα η εικονα της αφηνει μια plasma εντυπωση,εχοντας ομως και τα πλεονεκτηματα των led.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω την tx 48as640 και όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω,πήρα τα γυαλιά της σαμμυ τα 5100 ,αλλά επειδή είμαι άσχετος με το 3d δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη!πρεπει να γίνει σύζευξη των γυάλιων με την tv πρώτα ; κ αν ναι πως γίνεται ; όταν ενεργοποιώ το 3d από το τηλεκοντρόλ (3d button),δεν θα έπρεπε να βγάζει η τηλεόραση κάποια ειδοποίηση για τα γυαλιά ;

σορρυ αν κούρασα αλλά απελπιστικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πατάς το κουμπί στα γυαλιά να ανάψει πράσινο και βάζεις 3d περιεχόμενο να παίξει στην tv ή πατάς το κουμπί 3d για μετατροπή 2d σε 3d. Δε χρειάζεται κάτι άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...