Προς το περιεχόμενο

Το Facebook βελτιώνει τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο λογαριασμό σας


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Google Plus, βρίσκει το δρόμο του και στο Facebook, με τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να ανακοινώνει την αυτόματη βελτίωση των φωτογραφιών που ανεβάζετε στην υπηρεσία.Αρχικά η νέα δυνατότητα αφορά μόνο την έκδοση του Facebook για το iPhone, ενώ στο κοντινό μέλλον αναμένεται να τη δούμε και στην έκδοση για Android smartphones.

 

Ανάμεσα στις βελτιώσεις στις οποίες προχωράει το Facebook για τις φωτογραφίες που ανεβάζετε μέσω iPhone, περιλαμβάνεται η ρύθμιση του φωτισμού, των σκιών αλλά και ένας καθαρισμός τους από διάφορα αντικείμενα που χαλάνε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο χρήστης θα έχει στη διάθεση του μια μπάρα, επιλέγοντας το πόσο επιθυμεί να «πειράξει» τη φωτογραφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να τον ικανοποιεί πριν πατήσει το κουμπί της δημοσίευσης. Σε περίπτωση που δε μείνει ικανοποιημένος, μπορεί να επαναφέρει τη φωτογραφία στην αρχική της κατάσταση πατώντας ένα διαφορετικό κουμπί.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι φωτογραφίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με τις εταιρείες να παρουσιάζουν συνεχώς νέα προϊόντα και βελτιώσεις γύρω από το συγκεκριμένο κομμάτι των υπηρεσιών τους. Πρόσφατα το Twitter ανασχεδίασε το περιβάλλον εισαγωγής φίλτρων στις φωτογραφίες που θέλετε να ανεβάσετε στο λογαριασμό σας, ενώ το Instagram προχώρησε στην προσθήκη πέντε νέων φίλτρων.

 

Link.png Site: TechCrunch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα windows phone ούτε κουβέντα.

 

Φυσικά ούτε κουβέντα. Ποιός θα ασχοληθεί με ένα λειτουργικό που έχει 2,9% market share και μάλιστα είναι πτωτικό (IDC Q3 2013  3,6% και Q3 2014 2,9%). Επειδή σε κάθε θέμα με apps βλέπω το ιδιο σχόλιο. Σε ρωτάω λοιπόν εσύ θα το κυκλοφορούσες; Και μην απαντήσεις σαν χρήστης Windows Phone αλλά αντικειμενικά

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@tetra82

Όπως βλέπεις στα υπάρχουν αυτοί οι λίγοι που ασχολούνται με τα WP ! Οπότε χαλάρωσε! Δεν είναι όλα android Kai IOS !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα τον τίτλο και πίστευα ότι επιτέλους δεν θα κάνει compress όλες τις φωτό σε 60kb... Μόνο οι ομάδες έχουν για την ώρα αυτο το προνόμιο ακόμα που ανεβάζουν png αρχεία και τρώνε compress μέχρι 1mb

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...