Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft πούλησε την μουσική υπηρεσία MixRadio στην Ιαπωνική LINE


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν η Microsoft ολοκλήρωσε την εξαγορά του τμήματος φορητών συσκευών της Nokia έναντι €5,44 δισεκατομμυρίων παράλληλα εξαγόρασε και μία σειρά από εφαρμογές και υπηρεσίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η μουσική υπηρεσία MixRadio.Πριν μερικούς μήνες, το MixRadio ανεξαρτητοποιήθηκε ως standalone υπηρεσία και εταιρεία, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού μόλις βρήκε νέο σπίτι. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία πωλήθηκε στην Ιαπωνική εταιρεία messaging LINE (η εφαρμογή της εντοπίζεται και σε έξυπνες οικιακές συσκευές της LG ενώ αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες που εκμεταλλεύτηκαν την ιδέα των stickers).

 

Σύμφωνα πάντως με τον CEO της MixRadio, Jyrki Rosenberg -που ήταν υπεύθυνος για τις υπηρεσίες Nokia Music και MixRadio- η εταιρεία του θα συνεχίσει να προσφέρει προσωποποιημένη μουσική εμπειρία στα smartphones Lumia.

 

Το πιο πιθανό ωστόσο είναι ότι θα αρχίσουν και οι χρήστες από τις υπόλοιπες πλατφόρμες να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της υπηρεσίας σύντομα. Τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστά.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...