Προς το περιεχόμενο

Η ZTE ανακοίνωσε το Star II με εξελιγμένο σύστημα φωνητικού ελέγχου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ZTE ανακοίνωσε το νέο Star II, ένα smartphone που επιδεικνύει μεγάλες δυνατότητες στον τομέα του φωνητικού ελέγχου. Δεν μιλάμε απλώς για μία εφαρμογή, αφού ο χρήστης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.Μπορεί να εκκινεί, να τερματίζει και να εναλλάσσεται ανάμεσα σε εφαρμογές, να αναπαράγει μουσική, να τραβάει φωτογραφίες κ.ά. Μπορεί επίσης να σηκώνει και να φέρνει το τηλέφωνο στο αυτί του, και το κινητό θα ρωτήσει σε ποιον να πραγματοποιήσει κλήση.

Το σύστημα φωνητικού ελέγχου είναι ενεργό ακόμα και όταν το κινητό δεν είναι συνδεδεμένο στο Internet με την ZTE να υποστηρίζει ότι ο χρόνος απόκρισης είναι 1,2 δευτερόλεπτα και πως είναι ιδιαίτερα ακριβές (90% ποσοστό επιτυχίας) ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

 

Όσο αφορά στο hardware, το κινητό διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 1080p, 13 Megapixels κύρια κάμερα με dual LED flash ενώ στην πρόσοψη διαθέτει μία κάμερα με αισθητήρα 5.0 Megapixels με ευρυγώνιο σύστημα φακών. Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC, το οποίο ενσωματώνει με την σειρά του τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,3GHz και το υποσύστημα γραφικών Adreno 330 μεταξύ άλλων. Το system-on-chip συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου μέσω κάρτας microSD αποθηκευτικού χώρου.

 

Το ZTE Star II ή Star 2 υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2300mAh. "Τρέχει" Android 4.4 KitKat αλλά πάνω από αυτό ο Κινέζος κατασκευαστής έχει προσαρμόσει το δικό του UI, το MiFavor 3.0. Το κινητό διαθέτει γυαλί σε όλη την επιφάνεια του πίσω μέρους και αλουμινένιο πλαίσιο ενώ επιδεικνύει πάχος μόλις 6,9 χιλιοστών.Το κόστος του είναι €327.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...