Προς το περιεχόμενο

Το BiTorrent στη διάθεση της Sony Pictures για την κυκλοφορία της ταινίας 'The Interview'


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η υπόθεση hacking της Sony Pictures φαίνεται έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, με το κυρίαρχο ερώτημα αυτό το διάστημα να είναι η τελική τύχη της ταινίας "The Interview'.Η συγκεκριμένη ταινία φέρεται να είναι και ο λόγος όπου hackers της Βορείου Κορέας όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική κυβέρνηση, προχώρησαν σε απόσπαση σημαντικών δεδομένων από τα συστήματα της Sony Pictures, μεταξύ των οποίων προσωπικά email, ακυκλοφόρητες ταινίες, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης κ.α. Μετά τις απειλές για τρομοκρατικές ενέργειες στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου θα προβάλλονταν η ταινία, η Sony προχώρησε στην ακύρωση προβολής της ταινίας η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Δεκεμβρίου.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της Sony, η εταιρεία εξετάζει τελικώς την κυκλοφορία της ταινίας, σε «διαφορετικές πλατφόρμες», με το BitTorrent να αυτοπροτείνεται ως η «πιο κατάλληλη ώστε η Sony να επανακτήσει τον έλεγχο της ταινίας της, χωρίς να υποκύπτει στις απαιτήσεις των τρομοκρατών και παράλληλα ένα πολύ μεγάλο κοινό να μπορέσει να τη δει με ασφάλεια».

 

Όπως αναφέρει το BitTorrent, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές σύστημα διαμοιρασμού αρχείων μεταξύ χρηστών, «η πλατφόρμα μας είναι ένας ασφαλής και νόμιμος τρόπος για τη Sony να κυκλοφορήσει την ταινία, συμμετέχοντας με άλλους 20.000 δημιουργούς και ιδιοκτήτες δικαιωμάτων που χρησιμοποιούν την υπηρεσίας μας. Διαφωνούμε πάντως με όσους προτείνουν η Sony να διαθέσει την ταινία μέσω πειρατικών ιστοσελίδων».

 

Το BitTorrent πάντως δεν ενισχύει την πειρατεία, με την εταιρεία να κάνει σαφές ότι η Sony Pictures μπορεί να θέσει μια τιμή για την πνευματική ιδιοκτησία της ταινία και να επωφεληθεί από την ψηφιακή κυκλοφορία της ταινίας.

 

Παράλληλα, η δημοφιλία της ταινίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει με την επίσκεψη του στην ιστοσελίδα του imdb όπου με βάση τις «κριτικές», η συγκεκριμένη ταινία είναι ανάμεσα στις καλύτερες όλων των εποχών.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Venture Beat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

οτι και να κανουν, το γεγονος παραμενει οτι τους πηρε τα σωβρακα ο Κορεατης. τελικα η 9/11 δεν τους εγινε μαθημα..

 

Εμ ναι. Μα μακάρι να υπήρχε μια υπηρεσία η οποία να μπορούσε να ελέγχει τα πάντα στο ίντερνετ για να σταματά τρομοκρατικές ενέργειες. Που να είχε backdoors σε κάθε κρυπτογράφηση. Και ας μην είχαμε ιδιωτικότητα. Τουλάχιστον θα υπήρχε ασφάλεια στο ίντερνετ. Θα μπορούσαν να την ονομάσουν και National Security Agency.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι και να κανουν, το γεγονος παραμενει οτι τους πηρε τα σωβρακα ο Κορεατης. τελικα η 9/11 δεν τους εγινε μαθημα..

 

Υπονοώντας ότι η 11/9 δεν ήταν αμερικανική επιχείρηση που φόρτωσαν στην τρομοκρατία.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τις καλυτερες ολων των εποχων? 10 στο imdb ? και ακομα δεν την εχει δει κανεις? 

πως γκενιν ατο?

αααα ρε διαφημισαρα!!! περασε ακομα και τα jumbo αυτη η sony!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να δείτε που θα πάρει και 5-6 όσκαρ χωρις καν να παιχτεί στους κινηματογράφους
ίσως βγει και καμία καινούρια κατηγορία για πάρτη της  :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Metascore: 45/100 (πολύ χαμηλό και αυτό που μετράει πολύ περισσότερο).

 

Το imdb είναι απλά όπως λέει και το όνομά του μία ιντερνετική βάση δεδομένων για ταινίες, το επισκέπτεσαι και μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για τις ταινίες. Κάθε άλλο παρά αξιόπιστο site είναι για σινεφίλ κριτικές και βαθμολογίες. Παρέχει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να βαθμολογήσει και να γράψει κριτική για τις ταινίες, απλά σα κερασάκι. Πάρα πολλές από τις ταινίες που βρίσκονται στο imdb top δε βλέπονται και έχουν πάρει μέτριες ή άσχημες κριτικές από τους κανονικούς κινηματογραφικούς κριτικούς.

Το 10/10 στη ταινία αυτή δε προκαλεί την ελάχιστη έκπληξη. Και μόνο όλοι οι εργαζόμενοι της Sony που είναι δυσαρεστημένοι από τους hacker, οι συντελεστές της ταινίας και οι συγγενείς τους να έχουν ψηφίσει αρκεί για να πάρει και 20/10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...