Προς το περιεχόμενο

Material Design και στον Chrome για συσκευές iOS


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα, η Google ενημέρωσε την εφαρμογή περιήγησης Chrome για τις συσκευές της Apple, φέρνοντας το Material Design και μερικές βελτιώσεις στην έκδοση 8 του iOS.Επίσης, πλέον η Google θα παρέχει και υποστήριξη Handoff (επιτρέποντας το άνοιγμα των ιστότοπων στον προ-εγκατεστημένο περιηγητή του λειτουργικού OS X), ενώ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις μεγαλύτερες οθόνες του iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

 

Η νέα εμφάνιση Material Design στον Chrome έχει πιο έντονα γραφικά, ομαλή ροή και ωραία animations σε iPhone και iPad. Συνολικά, η ενημέρωση θα φέρει βελτιώσεις και διορθώσεις σε bugs ενώ τα νέα γραφικά αναμένεται να ενθουσιάσουν τους χρήστες iOS.

 

Τέλος, όσον αφορά την υποστήριξη Handoff, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. Παρο'ότι η Google αναφέρει πως θα υποστηρίζει τον προ-εγκατεστημένο περιηγητή, δεν είναι δυνατή η προβολή των καρτελών Chrome σε Safari. Αν και εμφανίζεται κάτω από τις "Πρόσφατες καρτέλες" στον Chrome δεν είναι ακριβώς η δυνατότητα που παρέχεται από τη λειτουργία Handoff αλλά και οι ίδιες οι καρτέλες του Chrome μέσω του iOS δεν εμφανίζουν το εικονίδιο της εφαρμογής.

 

File.png Download: Chrome for iOS

 

Link.png Site: SlashGear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι η google Δεν τρολαρει την apple ενεργοποιωντας το googkle now (Ok google) και αποκλειοντας την siri?? Πλακα θα ειχε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως το material design προσωπικά το βρίσκω ωραίο, αν και στην αρχή δεν το είδα με καλό μάτι. Έγινε σωστή μετάβαση από τη Google στο θέμα αυτό. Όσον αφορά σε κατανάλωση μπαταρίας, αυτό μπορεί να είναι και σχετικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...