Προς το περιεχόμενο

Αρχές Φεβρουαρίου θα ξαναλειτουργήσει η πληροφοριακή υποδομή της Sony Pictures


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν περίπου 3 μήνες, η Sony Pictures είχε δεχθεί επίθεση από hackers οι οποίοι παρέλυσαν το δίκτυο της και εκβίαζαν το στούντιο. Αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που η εταιρεία κατέθεσε αίτηση ώστε να πάρει παράταση για την οικονομική έκθεση τριμήνου.Πιο συγκεκριμένα, η Sony αναφέρει πως αναγκάστηκε να κλείσει τη πληροφοριακή της υποδομή λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, ενώ το ίδιο έκανε και για τα χρηματοπιστωτικά συστήματα της που θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Ένα μήνα μετά την εισβολή, η Wall Street Journal είχε αναφέρει πως μέσα σε οχτώ βδομάδες το δίκτυο της Sony Pictures θα είναι πλήρως λειτουργικό, αρκεί τα συστήματα ασφαλείας να μην είχαν υποστεί ζημιά.

 

Εν τέλει, η αναφορά του τρίτου τριμήνου της εταιρείας δε θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά θα περιοριστεί στο να διανέμει τις σημειώσεις του συνεδρίου ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μια άποψη για τις πωλήσεις της Sony το περασμένο τρίμηνο.

 

Η εταιρεία δεν πιστεύει πως η επίθεση hackers θα έχει κάποιο αντίκτυπο στα οικονομικά της αποτελέσματα καθώς θεωρεί πολύ μικρής επίδρασης την επίθεση.

 

Link.png Site: TheVerge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλά ακόμα με φαξ και μπλοκάκια δουλεύουνε? 

χαχαχαχα! Φαντάζεσαι ρε συ να πρέπει να διορθώσεις όλο αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε; Αναθέτεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να στο φτιάξει, για να είσαι σίγουρος.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...