Προς το περιεχόμενο

Παρά τις διαρροές και τις φήμες η εμφάνιση του νέου Samsung Galaxy S6 παραμένει μυστήριο


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες για τη νέα, 6ης γενιάς ναυαρχίδα της Samsung, της σειράς Galaxy S. Η Κορεάτικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το smartphone στα πλαίσια της έκθεσης του επερχόμενου συνεδρίου MWC 2015 (Mobile World Congress) που όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη.Εδώ και αρκετό καιρό επίσης διαβάζουμε δηλώσεις στελεχών της Samsung για το "Project Zero" που θα σηματοδοτήσει την ανανέωση της προϊοντικής γκάμας και θα φέρει την αλλαγή στην σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία μπορεί να κρίθηκε επιτυχημένη στο παρελθόν, αλλά σήμερα μοιάζει "γερασμένη" και έχει κουράσει (κάτι που κατά μέρος φαίνεται και από τις ολοένα μειωμένες πωλήσεις).

 

Το νέο Galaxy S6 αναμένεται να διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο, και υψηλής ανάλυσης, 1440 x 2160 pixels, οθόνη Super AMOLED, και όπως και ο προκάτοχός του, αναμένεται να ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

 

Λέγεται επίσης ότι θα βασίζεται στο πλέον σύγχρονο οκταπύρηνο Exynos SoC της Samsung και πως δεν θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, πάνω στο οποίο θα βασιστούν αρκετές ναυαρχίδες φέτος.

 

Αυτό ωστόσο που φαίνεται να απασχολεί πολλούς χρήστες, είναι η εμφάνιση του. Πως θα μοιάζει το νέο Galaxy S6; Δυστυχώς, για την ώρα δεν υπάρχει απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα αλλά ενδεχομένως οι φωτογραφίες που διέρρευσαν -εφόσον είναι αληθινές- να ρίχνουν λίγο φως στο μυστήριο.

Αν και πρέπει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις να κρατάμε επιφυλάξεις, στην πρώτη περίπτωση φημολογείται ότι διακρίνεται ένα πρωτότυπο της συσκευής, και στην δεύτερη περίπτωση υποτίθεται ότι βλέπουμε το κινητό "ντυμένο" με θήκες του κατασκευαστή Spigen. Είναι όμως αυτό πραγματικά το Galaxy S6;

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: PhoneArena | Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι λέτε ότι προεξέχει ή κάμερα και ότι είναι σαν ταφόπλακα μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά που βλέπετε στην αρχική εικόνα είναι κινητά με θήκες της spigen

 

Ο αρθρογράφος παρέλειψε ότι οι διαρροές προήλθαν από την spigen την εταιρία που φτιάχνει θήκες για πολλά κινητά και είναι κατά πάσα ποθανοτητα fake γιατί πέρσι είχαν κάνει τα ίδια με το s5 και το τελικό προϊόν ήταν διαφορετικό. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εταιρίες δίνουν στους κατασκευαστές θηκων τις διαστάσεις και την τοποθεσία των μικροφώνων και της κάμερας και αυτοί απλά προσπαθουν να φτιάξουν κάτι πειστικό για να βάλουν στην περιγραφή της θήκης.

Δειτε και στο android authority το αρχικό άρθρο

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είναι Σάμσουνγκ όμως...ας κρατάμε και μικρό καλάθι στον τομέα του σχεδιασμού.Ένα μεταλλικό "τσέρκι" δεν σώζει την κατάσταση σε ένα παρωχημένο, ανιαρό design και μια υπερκορεσμένη σε χρώματα οθόνη δεν τραβάει τα βλέμματα πλέον. Δεν μπορεί να μας (ξανα)πείσει η εταιρεία με χάντρες και καθρεφτάκια να αγοράσουμε το προϊόν της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σαν ταφοπλακα ειναι.

 

Τα σχέδια που παρουσιάζονται στο άρθρο παρουσιάζουν,

κομψούς, έξυπνους τρίφτες.

 

νομίζω αυτά είναι renders και τίποτα επίσημο :P το να φτιάξεις ένα κινητό είναι αρκετά εύκολο ακόμα και με cad πρόγραμμα,εγώ έχω φτιάξει το trend plus μου σε μισή ώρα.

10303773_1024908417523277_82066295500277

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε την μεγάλη στροφή ρε Samsung και εκτός από δικά σου chips φτιάξε και δικό σου λειτουργικό ή έστω βάλε Windows phone. Αν γίνει αυτό εγώ επιστρέφω με τα χίλια πελάτης σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...